forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 google da aratınca şöyle ir kaynak çıktı at geçmiyor ama[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: toggie, 27 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki: domuz eti de satarlar artık ne zararı varki satılmasının?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Diablo, 27 Haziran 2005 22:53 tarihinde demiş ki: kuş eti de satcaklarmı babam küçükken sapanla kuş vurur sonr aonlaır toplar götürür evde yerlermiş[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: sheref, 27 Haziran 2005 23:19 tarihinde demiş ki: said: Chuck, 27 Haziran 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Yenir mi at yaw ne demişler at avrat silah avrat'ı yiyorsun ama :lol: Tamam avrat yenir ama atla silah yenmez yaw :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sahtekarlık yapıp da etleri karıştırmadıkları sürece -ki bu çok hassas bir konu, özellikle türkiyede- her türlü et satılabilir aslında.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 çetinkaya gibi dini bütün(!) bir yer bile bunu yaptıktan sonra herheŞ yapar. koklayıp alcaksınız yani. ya da nasıl ayırabiliyorsanız işte : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Aslında daha oncede satılıodu kasaplarda at eti yıllardır yediğimiz sucukları ne sanıosunuz :P[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Malibu, 27 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki: said: toggie, 27 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki: domuz eti de satarlar artık ne zararı varki satılmasının? dinen aykırı[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Almam ben at eti sert olur sanırım.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 talep olcağını sanmıyorum at etine dana, koyun filan yetiyo yani bide at eti gerek yok[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 27 Haziran 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 abi o değilde full kas yiyeceksiniz sanırım.Atın etimi olurmuş Hayvan full kas koşmaktan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Domuz eti zaten satılıyo.Ama genellikle karfurda fln satılıo.Dinen yasak olsada ülkenin hepsi musluman değil sonucta.[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: toggie, 27 Haziran 2005 23:27 tarihinde demiş ki: said: Malibu, 27 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki: said: toggie, 27 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki: domuz eti de satarlar artık ne zararı varki satılmasının? dinen aykırı domuz eti satılıyor zaten ayrıca domuz eti diyip geçme belki sadece biz azınlıklar alıyoruz ama kilosu dana etinin kilosunun 10 katı fiyatında....[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya birbirine karıştırmasınlar yeter, ne satarsa satsınlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: sheref, 27 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: domuz eti satılıyor zaten ayrıca domuz eti diyip geçme belki sadece biz azınlıklar alıyoruz ama kilosu dana etinin kilosunun 10 katı fiyatında.... 140 milyon filan mı yani kilosu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 piknikte at yeriz artık tadı nası acaba[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ekşi sözlükten okuduğum kadarıyla domuz eti ve Avrupa'daki koyun sığır inek vs etlerinin tamamı kötü kokulu ve tatsız oluyormuş ayrıca ben domuz eti türkiyede çok ucuz diye biliyordum??[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: sheref, 27 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: domuz eti satılıyor zaten ayrıca domuz eti diyip geçme belki sadece biz azınlıklar alıyoruz ama kilosu dana etinin kilosunun 10 katı fiyatında.... domuz eti diyip geçmedim zaten. kalitesinden de bahsetmedim. kasaplarda satılmıyor diye biliyodum. demek satılıyomuş. zaten benim işim olmuyo etle fazla. yediğim bi kaç çeşit et var onun dışında yemem. ama tekrar hatırlatayım: dinimize aykırı[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: toggie, 27 Haziran 2005 23:27 tarihinde demiş ki: said: Malibu, 27 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki: said: toggie, 27 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki: domuz eti de satarlar artık ne zararı varki satılmasının? dinen aykırı T.C nin dini yok. kime göre neye göre dinen aykırı ? Ki zaten satılıyor uzun süredir.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 günah dinimize aykırı.[signature][hline]ok dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: toggie, 27 Haziran 2005 23:43 tarihinde demiş ki: ama tekrar hatırlatayım: dinimize aykırı sen müslüman olabilirsin, türkiye laik bir devlet[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink Spill me the wind and its fire, to steal of the colors I'm the moonshield..." In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 güzel işte bu cevabı bekliyodum :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 + tarihte ilk at etinden faydalandığı bilinen ırklardan biride türklerdir. yani harbiden bi zararı yok abi. sadece tvde izlioruz sağlıksız kosullarda rezalet şeyler yapılıor. onla karıştırmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sımdıye kadar esek etı yedık bırsey olmadı ona cabuk alısırız :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Malibu, 27 Haziran 2005 23:45 tarihinde demiş ki: said: toggie, 27 Haziran 2005 23:27 tarihinde demiş ki: said: Malibu, 27 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki: said: toggie, 27 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki: domuz eti de satarlar artık ne zararı varki satılmasının? dinen aykırı T.C nin dini yok. kime göre neye göre dinen aykırı ? Ki zaten satılıyor uzun süredir. dinen aykırı deyince %99 un müslüman olduğu bir ülkede müslümanlık olarak bilinir.satılması yasaktı nerede satılıyor at eti merak ettim?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar