toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Dün akşam kablonet hız testi yapanlar bilirler baya bi sapıtmıştı. Hatta acaba hızımız mı yükseliyor ohorreeyyy diyoduk ama öyle değilmiş malesef. Yaptığım test baya bi ilginç çıktı. Ah keşke dedirtti bana[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bağlantı testi sapıtmıştır:) okadar hızlı olamaz[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 o ne be böyle bir net olsa zevkli olmaz beklemenin zevki,kesilip bağlanmıyor fln onun zevki :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tek kelime ile çüşünüz :D Bu nee??[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 t3 43Mbps die biliom ben böle bişi olması çok yanlış yani :D[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben de sanmıyorum doğru bişey olduğunu[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 her heyecanlı gencin başına bu tip olaylar gelir ve gerçek sanar[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben de gerçek sandım zaten hemen denedim acaba 7 saniyede klip çekebilecek miyim diye.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 :) zor be[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Dün akşam 128k bağlantısı olanların hızını 256 olarak gösterdi. Biz de sevindiydik 256 oluyoruz diye. Bu sonuçlara inanmayacak kadar da heyecansızım ayrıca[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bnm kablonet de çok yavaşladı 2 gündür ya ama sadece siteleri açarken yani oyunlarda bir yavaşlama yok gayet normal olamsı gereken hızda ama siteler bir türlüa çılmıyor sinir oldum bu siteyi açana kadar da canım çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Kablo net'in elinde o çıkış mevcutmuki ?[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya bana adamlar geldi şimdi kablonetten flm hatta başta bir dengesizlik varmış da onu düzeltti siteler gene açılmıyordu adam dedi bizden modeme kadar sorun yok bilgisayarda bir sorun var dedi tekrar kablonet geneli aradım ordan müşteri hizmetlerinden biri yanıt verdi... işte neler yüklü bilgisayarınızda flm dedi ben de zonealarm flm dedim onları kaldırın dedi kaldırdım hakkaten de tekrar eski hızına kavuştu internet yani zonealarm engelliyormuş sitelere ulaşımımı kaç gundur ama eskiden yapmıyordu neden 2-3 gundur de boyle oldunu anlamadım sildim şimdi zonealarmı...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bencede sapıtmıştır arada sırada oluyo oyle soyler bunun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya bencesi falan yok olayın resmen sapıttı işte ama sonuç ilginç oldu. düşünsenize saniyede 6 mb. allah bee[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya aslında wow da soyle pingim bi ara 100 falan oldu dedim bisi war:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar