pscoman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya ben vendorların item alma olayını kaldırdım hem char_human.scp sinden BUY=VENDOR_B_BAKER_TEMPLATE bunları kaldırdım scp den hemde template scp sini ayarladım ancak hala item alıor vendorlar neden acaba restock yaptım refresh de yaptım hatta serverida kapattım actim bu halberd fln 2 kareden vuruor ya range olayi onu nasıl yapabilirim bir de attan dusurmeyi nasıl vericem silahlara lutfen yardıma cok ihtiyacim var yardımlarınızı bekliyorum... yaptıgınız yardimlar icin simdiden tesekkurler
bapthekenk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Vendorun speech scriptine gir On=sell return 1 yap Range içinde silahın scriptine Range=1,2 yazıyosun (ilki min ikincisi max) [ITEMDEF i_halberd] range=1,2 gibi
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Sen Vendorun Başkasından İtem Almamasını İstiyorsan.. Yapacagın spechlere giriceksin Ordaki tüm scplerde sell i aratcan on=@sell olması lazım sell diye arat Sell in yazdıgı Satırları Sil Sadece Sell olanları sil böylelikle Vendor sell yazısını Tanımaz.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com
Dorian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 silmeye gerek yok return 1 yapsa yeter [Bu mesaj Dorian tarafından 28 Haziran 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Dorian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 p.s : fazla msg edit [Bu mesaj Dorian tarafından 28 Haziran 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar