BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 (ön not:P : arama demeyin aradım yoktu) ------------------- abyss gemlerin düşme şansı nedir? mage charımla (80 manner) aoe ile bir sürü öldürüyorum çıkmıyor rogue charımda (40 manner) 1 saatte 11 gem falan oluyor neye bağlı bu? (ikisininde lvl 43)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ilk mesajı yazarken 11 gem vardı şuan 13 gem oldu mesela deli gibi gem geliyor bu chara alt+tab yapıp foruma bakıyorum sonra z - r yapıyorum (assassin ama elde bow var) forum bakıyorum yine yani manuel bu bide makro yapsam bi gecede 100 falan gelir heralde :P[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] [Bu mesaj rockncoke tarafından 09 Ocak 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Yaw bu konunun mannerla bir ilgisi varmı bilmiyorum ama şöle bi örnek vereyim. Benim mage lvl 35 ve mannerım 20 iken Abyss de 1 kereye mahsusu 1 saatte 21 abyss gem çıkarmıştım. Şu anda lvl 45 ve manner 200 1 saatte en fazla 10 tane çıkıyor. Yani şansına bağlı :)[signature][hline]Besmele çek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 alla alla acaip bi olay ama en güzeli magelerin lvl 45 büyüsü ile oluyo (bu arada şuan 15 gem var)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0th1n9 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ben iki saatte 38 gem yaptım okadar cıkan tek sey iste RogueChitinPad gerikalan cake,nup,fp falanfilan[signature][hline]nºth1n9 fºr 4ll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bizim bir char war 480 manner hiç bişi cımkıor abyss te ama 4 lamia da bir kukry cıkıo.Bir warrior war Atack Warrior 3 Solucanda bir abyss cıkarıor onla zengin oldu bütün cafe.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 o attack warioru bizde kullanabilirmiyiz :))) lvl 45 buyusu ile 1 saat kastım 3-4 tane abys çıktı. ulen bende var bi sansızlık yada biseyi kaçırıyom gozden. goblin kesiyom goblin armor çıkmıyo geçen abys te parti yaptık lvl 5x lik iki arkdasla. adamlar 4 er abyss gittikten sonra bana 1 abyss anca düsüyo neden diye sordum. Bizim lvl yuksek ondan dediler. :))) Bende uyanıklık yapıp bi kac gun sonra lvl dusuk biriyle parti kurdum bu kez de ona gidiyo :) herife 3 abys gitti bana gelmedi sebep ne olabilir ? bilen var mı manner sanırım 200 civarı bisiydi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Şans abi başka bir şey değil. bendede 560 falan var ama her düşen bana düşmüyor:D[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 arada 1 -2 tane fark olsa anlayacam da bazılarına patır patır düşerken bize hiç düşmemesi bu başka bişi sanş olsa arada düzelir bizede düşer var bunda bi iş dikkat etmediğimiz özel bi durum ama ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 account alırken turkey seçtiğimiz için olabilirmi?[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 NE ALAKA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 türklerin sapına kadar hack kullandığını biliyolar ve onlara az item düşsün diye olabilir :D[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ben alabama sectim :D Sornada Malezya[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 :))) İyi item düsürenler yani yurtdışından bi yer seçmis ha vay be :Ppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 LvL yada manner la bir ilgisi yok.Cıkan itemler partidekilere sırayla dusuyor.Sadece sans[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 onu demiyoruz akuma düşen item derken kestiğimiz yaratıktan çıkan itemi diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ya deiştirip malezya yapsak :D[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Yok beyler öyle birşey. şuda alt tarafı kaç türk kişi oynuyorki (serverın %75) şu oyunuç O yüzden adamlar oyunun alt yapısını mı değiştiricek. Ülkesi Türkiye oaln adama güzel item gitmesin diyemi ayarlıcak. yapmayın allah aşkına.[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 :D kafan goree Beyler her Serverde char alınır (diez dısınsa)Mal mal bekliom char verin girem :P[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 VAlal şansına küs:) Ya sen yeni serverda olsan benim karakterle değiştirik karakterleri:D[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Şu zmana kassan 40ı geçmiştin zaten :D[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirhanXXL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bence en iyisi beramusta nooplardan alıyorum 50k,100k ya satıyorum sonra 700k ya:) çok zavkli oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Beyler ben sanırım biliorum Bakın diyelim tam karşı tarafda bi solucanda abbys cıktı hemn ters taraftaki worm ları öldürmeye calışın %75 cıkar ben öyle cok cıkardım sanırım manner ile alaksı yok dielim bi oda bomboş tüm wormlar orada duruo Bİldiğiniz üzere 1 turda toplam 3 tane abbys cıkıo O da sansınıza ben ardı ardına 2 tane cıkardım . Boş oldumu hep öldürmediğiniz wormları kesin Diyelim inferno attınız 1 tane worm kaldı Kesin onda cıkıo a.q cok sinir oluom o zman ayrı dediğimi bi deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bu konuyu Admin çıkıpta tamamen şanstır demediği sürece bir sürü fikir beyan edilir.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trade_off Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 alan yetkilsi sana benim warioru satim :)) 60 lvl beramustaa oferssssssssss plsssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar