Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ShiftDelete.Net

Ishinotsuyoihito

Öne çıkan mesajlar

selam sanda bi kaç gündür site kapalıydı mesela dün
hayrola bi problem mi oldu yoksa üyelik içinmi yasptınız[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak
elvyn demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

said:
fastreload, 26 Haziran 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
selam sanda bi kaç gündür site kapalıydı mesela dün
hayrola bi problem mi oldu yoksa üyelik içinmi yasptınız

Site asla kapanmıyor. Biz üzerine çalışırken bile açık. Yalnız kullanıcıların giriş yapamaması gibi bir durum olabiliyor, tamamen DNS, telekom vs. gibi bizim dışımızdaki bir sorun. Çok zor durumda kalıyoruz.

Bir öneri: http://shiftdelete.net şeklinde siteye girmeye çalışırsanız genelde sorun çıkmıyor. İlginç ama çalışıyor...

Güzel günler dilerim[signature][hline]Berkin Bozdoğan
ShiftDelete.Net

Sessizliğe verdim kendimi müziği öğrenmek için,
Günahkârlara katıldım masumiyete dönmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Emegi gecen herkesin eline saglik. Bu arada ben de senden 2 yil sonra falan M.A.L. den mezun oldum simdi Almanya`da IT okuyorum. Motivasyon kaynagim oldun Berkin abi.

Ama kusura bakmayin paticik varken anasayfam yapamayacagim. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
pcnet temmuz sayısına çıktı pirireise

Internet yayıncılıgının avantajlarını kullanarak oluşturulan shiftdelete.net bilişim ve teknoloji sektörünün yeni bir üyesi. online dergi formatında hazırlanan sitede güncel teknoloji haberlerinin yanı sıra donanım, yazılım ve internet teknolojileriyle ilgili inceleme ve makaleler yer alıyor. sitenin en çok ilgi çekecek bölümü ise video kurs bölümü. bu bölümde ziyaretçilerin bazı yazılımları izleyerek daha kolay öğrenmelerini sağlamak amacıyla sdn editörleri tarafından oluşturulmuş bazı animasyonlar bulunuyor. bu animasyonlar flash player yüklü her tarayıcıda rahatlıkla izlenebilir. eminiz ki sitenin içeriği biraz daha geliştiğinde bilgisayar kullanıcıları için oldukça yararlı bir hale gelecektir.

yorumunu yapmış pcnet güzelde yazmışlar ellerine sağlık :)[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...