Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Selamlar Arkadaşlar, Az önce haberi kendi siteme girdim, sizi de bu gelişmeden haberdar etmek istedim: Tıklayın Güzel günler dilerim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan ShiftDelete.Net Sessizliğe verdim kendimi müziği öğrenmek için, Günahkârlara katıldım masumiyete dönmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 'stfu whiner !' denip izmir marsiyla geri yollanacak bir olaya benziyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Intel'İn ne kadar cirkefce hareket ettigi yine gozler onunde. eee korkmakda haklı adamlar amd gümbür gümbür geliyor[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ahah intel butcesinin kallavi bir kismini urunlerini kullanan adamlarin reklamlarinda intel inside yazmasi icin ayiran bir firma . daha nasil versin aciktan para ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben buna kıçımla gülerim... bak int2E - SYSEXIT yolsuzluğu... hem amd hem intel yapmadımı ? yaptı şimdi konuşmasınlar...[signature][hline]http://maleboge.siyahsapka.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Açıkca yazılmasada burdan çıkan sonuç intel'in Apple'a baskı ile kendi işlemcilerini seçtirmesi.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar