Razien Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 biraz nostalji yapmak istedim kotoru yükleyip oynayayım dedim sistem özelliklerini denetlediğimde bütün özellikler uyuyor bir tek openGL failed : Microsoft Corpora-1.0.0 Required :Non-Windows Generic OpenGL 1.3.0 drivers diyor ne yapmalıyım bu sorunu nasıl halledebilirim kotoru açmıyor bu yüzden :([signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ekran kartı sürücülerii yada directx ini güncellemeyi denedinmi? safe mode da açmayı da dene..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 onlarda sorun yok hepsini denedim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 radeon kullanıyorsun 5.6 sürücüsü her oyunda hata veriyor 5.1 ideali onu[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar