Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sahilde yürürken seni soruyorum insanlara. Yarısı tanımıyor yarısı görmemiş kaç zamandır. Neden böyle yaptığını soruyorum onlara. Bu sefer hep bir ağızdan: Zaman yamandır. Artık evdeyim seni bekliyorum. Bir nedenim yok belki. Zihnim diyorki ne bekliyosun. Kalbim Yanıtlıyor Gelicek. Altlardan bir ses daha çook beklersin. Saate bakıyorum geçmek bilmiyor. Kovalamıyor ne akrep yelkovanı Nede Yelkovan Akrebi. Sensiz zaman geçmek bilmiyor. Telefona sarılıyorum belki bu defa diye. Ama gene ses yok soluk yok. Kendime soruyorum ard arda niye diye. Bu sefer bana cevap yok. Neden böyle yapıyosun? Hadi Dön Artık. Ben sıkıldım duvardaki saate bakmaktan.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bnm eskiden saatlerce sevgilimden tel bekledgm zaman aklima geldi[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kontor at sevgilim gibi olmush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Valla ya satsak ne kadar eder acaba çok süper şarkıda olur bundan düşündümde şimdi yada patiden birine okutsak sonra şöyle kaset falan.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar