Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana bir server soyleyin siiri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana bir server soyleyin icinde middle earth haritası olsun
bana bir server soyleyin icinde lvl sistemi olsun
bana bir server soyleyin ırk sistemi olsun
bana bir server soyleyin duzgun staffı olsun
bana bir server soyleyin kaliteli playerı olsun

bunlardan istediginizi secip bir server soyleyebilirsiniz Yoksa hepsi olan bir server acıcam
Mesaj tarihi:
ordaki serverlardan requem ii di oda kapandı deli oldum baska yok middle earth zamanında unlivede bakıma alındı 1 yıldır bakımda bununda sonu bole olmaz insallah siz baska biliosanız orda yok istedigim server
Mesaj tarihi:
Requem ıyıdı??Anca gulerım buna Developer daa hıghmage koyamıodu 2 tane blank scroll ayarı yapamadı adamlar..Lag vardı vs scrıptler calıntı...Kendılerınıe aıt bı sey olmadan vendor koyarak dırek shard acmıs adamlar..Ilk gunde bıraktım kapanır dedım gıttı zaten..Ordan hayır gelmez..unlıveye gelınce en zevkle oynadıgım serverdı(Kronos zamanında)Sonra zatı server dagıldı vs ..Ra da sureklı bısıler yazdı ama 1 senedır kapalı acılsada scrıpt sorunu daaa cok yasarlar onlar...Pehh:)[signature][hline]MSN:[email protected]

www.sindarin.gen.tr
Mesaj tarihi:
Bir server dinliyorum gözlerim kapalı :)
artık böle serverlar bulunmuo en iisi sen ŞiiR uo aç :D orda şiir yazdıkca level kazansın adam hmm iyi fikir dur hemen yapayım :)
Mesaj tarihi:
yok galiba knight a baslıorum uo hayatım sona erio gibi 7 yıllık seruven hepsini gozumden geciriorumda ilk balslayısımı biri bana app diyince appmi o ne diyisimi :)
Mesaj tarihi:
bu dünyadaki en mutlu server teotu fixleyendir.
bu dünyadali en sağlam server sponsoru olandır.
Bütün dünya buna inansa bir inansa osi sphere kursa.
İnsanlar el ele script yazsa ah bir yazsa, fallout'a araba çarpsa.

diye bir şiir hitap ediyorum sizlere.
İnsanlar sesimi dinleyin. :D[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Mesaj tarihi:
Requem iyi bir serverd1 he :) daha ne sek1lde cevap ver1l1r b1lemem ama sana sunu sol11m Warlock yoqtu d1m1 orda en kral warlock char1 yapt1m her1fler ayarlam1slarda start yer1nde stuck at1nca 1rk m1rk olmuor 1sted1g1n sk1ll1 kas1osun,:D[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!!
  • Yeni Oluştur...