elrond Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bana bir server soyleyin icinde middle earth haritası olsun bana bir server soyleyin icinde lvl sistemi olsun bana bir server soyleyin ırk sistemi olsun bana bir server soyleyin duzgun staffı olsun bana bir server soyleyin kaliteli playerı olsun bunlardan istediginizi secip bir server soyleyebilirsiniz Yoksa hepsi olan bir server acıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ahanda aradıgın server[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım [Bu mesaj Tcpip tarafından 27 Haziran 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bana bir server söyle sana kim olduğunu söyleyim..[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid MoonSerpents / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ne kdr doğru bir söz ;-)[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Tcpip, 27 Haziran 2005 18:42 tarihinde demiş ki: ahanda aradıgın server :tup: koptum süperdi tcp[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrond Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ordaki serverlardan requem ii di oda kapandı deli oldum baska yok middle earth zamanında unlivede bakıma alındı 1 yıldır bakımda bununda sonu bole olmaz insallah siz baska biliosanız orda yok istedigim server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Requem ıyıdı??Anca gulerım buna Developer daa hıghmage koyamıodu 2 tane blank scroll ayarı yapamadı adamlar..Lag vardı vs scrıptler calıntı...Kendılerınıe aıt bı sey olmadan vendor koyarak dırek shard acmıs adamlar..Ilk gunde bıraktım kapanır dedım gıttı zaten..Ordan hayır gelmez..unlıveye gelınce en zevkle oynadıgım serverdı(Kronos zamanında)Sonra zatı server dagıldı vs ..Ra da sureklı bısıler yazdı ama 1 senedır kapalı acılsada scrıpt sorunu daaa cok yasarlar onlar...Pehh:)[signature][hline]MSN:[email protected] www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bir server dinliyorum gözlerim kapalı :) artık böle serverlar bulunmuo en iisi sen ŞiiR uo aç :D orda şiir yazdıkca level kazansın adam hmm iyi fikir dur hemen yapayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrond Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yok galiba knight a baslıorum uo hayatım sona erio gibi 7 yıllık seruven hepsini gozumden geciriorumda ilk balslayısımı biri bana app diyince appmi o ne diyisimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 elrond sen benim tanidigim elrond sen uo ya baslyali 1.5 ay oldu :) ama benim tanidigimsan :)[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Knıghte baslama derım bende eskı bı uocu olarak zamanında oynadım ama hıc hosuma gıtmedı Wow oyna Gw oyna derım..Olmadı takıl gez dolas..Uo yalan..Onlıne oyunların hepsı kandırmaca :)..[signature][hline]MSN:[email protected] www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu dünyadaki en mutlu server teotu fixleyendir. bu dünyadali en sağlam server sponsoru olandır. Bütün dünya buna inansa bir inansa osi sphere kursa. İnsanlar el ele script yazsa ah bir yazsa, fallout'a araba çarpsa. diye bir şiir hitap ediyorum sizlere. İnsanlar sesimi dinleyin. :D[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ahh şimdi coder olcaktıda Rap şeklinde Cvp vericekti :D .. Buyrun..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Requem iyi bir serverd1 he :) daha ne sek1lde cevap ver1l1r b1lemem ama sana sunu sol11m Warlock yoqtu d1m1 orda en kral warlock char1 yapt1m her1fler ayarlam1slarda start yer1nde stuck at1nca 1rk m1rk olmuor 1sted1g1n sk1ll1 kas1osun,:D[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar