arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 axe - inca çok severim kokusunu[hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ultraviolet , giovanni(zor bulunur psyco dur amma velakin) , angel man hatunlarda houte couture (yazilişi yanlış olabilir hat katır kısaca) en cok ho$landıgım parfumler[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ha bide giovanni kadar kalici bi parfum gormedim bi arkadasta gormustum ilk yatagimda uyuduktan 2 hafta sonra bile yastiktan buram buram geliyodu kokusu (gay degilim , yatakta ben de yoktum o esnada)[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 fiyatları ne kadar bunların yav!.2.er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 En süper koku Fahrenheit. Tartışma götürmez. Rectoverso Tea and Tobacco-Heryerde bulunmayan deli bi koku. Hem onun için hem senin için. Chanelin Egoist artık üretilmiyo galiba. Burbery Classic Kenzo Jungle, tarçın sevmeyenlere önerilmez gerçi ama çok uzakdoğu havası olan bi parfüm. Dune pour Homme. Tüper ve yine karşı cinse karşı etkili bir silah. What about Adam da güzel bi koku yine. Efendiiimm... Contradiction da güzeldir. bayanlar için ise Kenzo Flower-Masumiyetin kokusu adeta Rush ve Poison-Tam tersi CK One-Bu kokunun kadın kokusu olduğunu savunuyorum. Miracle Dune pour femme beyle[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Rom , Kelvin kılayn , harliy deyvidsın[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 uff hangi birini yazıyım ki şimdi :) bayanlar için; Amarige (Givenchy) : artık o bir klasik! Extra Vagance (Givenchy) : Amirage'ın daha baharatlı version'ı olarak piyasaya sürüldü, ben tabi ki onu da seviyorum. Organza (Givenchy) : çok ağır bir parfüm olmasına rağmen, kışkırtıcı bence. Oui (Lancome) : yaz için en çok tercih ettiğim. süper bir parfüm cidden. XS : hala vazgeçemedim, biraz klasik bir kişiliğim var sanırım. Coco Chanel : klasik dedim de aklıma geldi, bayılırım, ama piyasada yok ne yazık ki... Blv (Bvulgari) : son favorim, ama yaz için pek uygun bir parfüm değil, kış için süper erkek için; Jean Paul Gaultier : bence diğerlerine bin basar! Cacharel for man (Cacharel) : ya belki beni kınıycaksınız ama, ben bu kokuya hala tapıyorum Aqua di Gio for man (Giorgio Armani) : bu parfüm de cidden ilk tercihlerimden biri, ama ben diğerlerini yine de ayrı tutarım. parfüm bence tam bir hastalık, buna merak salan biri kolay kolay kurtulamaz :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 armani-mania rochas ysl bodycross angel paco rabbanne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Adidas[hline]icQ=135954330 Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye dIkLama sakIn kötü oLur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 mutluyum bugün bi fahrenheit aldım ohh kapaanı koklayıp koklayıp duruyorum. (önceki biteli bayaa olmuştu)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ter ter[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Joop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar