iLoveu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Centaur (Knight Quest Yaratıgı) Oncelıkle ne kadar surede respawn oluyor?Grade 3 olduk ve bugun diez de centauru kesmeye gittik 2 defa kestık ama her ıkısındede anahtarı cantama alamadım.Gelmedi Sebebi Nedir Bunun?[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 21xxx Baş Düşman : 411 and Wyntr (HEP KACIOLAR) Server : Diez Nation : EL-Morad Teke Tekte Oldurduklerım : Roguenler,_Rebelde_,GhostFace,Abyss,anyone :)
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 görevi tamamlayana kadar girebiliyosun. Her girdiğinde caitharos mudur nedir orada duruyor... Yalnız nasıl olur da Brain of Centaur'u çanatana alamazsın anlayamadım... diez2 de deneyin bi de :/[signature][hline]-Goddamn it Leeroy, u r stupid as hell -At least I ain't chicken.
iLoveu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Her ıkısındede Denedık kesıyoruz.Cantayı acıyorum Anahtarı alaımıyorum.Daha sonra su an hala spawn olmasını beklıyorum.Bazıları 1 gün diyor.Bu kadar uzun suredemı respawn oluyor.Birde her ıkı serverdada kestık murtaza.Ama anahtarı alamıyorum.[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 21xxx Baş Düşman : 411 and Wyntr (HEP KACIOLAR) Server : Diez Nation : EL-Morad Teke Tekte Oldurduklerım : Roguenler,_Rebelde_,GhostFace,Abyss,anyone :)
vktk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sadece clan liderinin lootlaması gerekir.. inventory dolu olmasın :) tamam kötü bir espri :P[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 28 Haziran 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 vktk benide clana alabilirmisiniz eğer clan leaderi tanıdık sa ha?[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
vktk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 1- clan lideri tabiki tanıdık 2- sen kimsin,necisin ne yaparsın? 3-her elini kolunu sallayanı almıyorlar clana. 4-konu başlığı bu değil, konuyu dağıtmasak :) 5-clan ile ilgili konuşmak istersen pm atabilirsin..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
iLoveu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Sonunda GM in yardımı ile anahtarı alabıldım.Birde 3.Kez kestiğimiz için baslarken adam tek vurus yaptı cok az bir gucu kaldı ve Lootladım.Hersey ıcın tesekkurler :)[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 22xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
Öne çıkan mesajlar