B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Lanet olası bölümüm yüzünden yarın kazıya gitmek zorundayım. Buda yaklaşık olarak min. 1 ay ile max. 2 ay ortalıkta görünmeyecem demek oluyo ki bu süre zarfında ben bilgisayar ve internet olmadan ne yaparım bilmiyorum. Ben yokken fazla atraksiyon yapmayında geldiğim zaman ne olmuş buraya böyle şeklinde dumura uğramayayım :-P Spylarımı etrafa saldım ben yokken kimseye fıstık atmayın öldürürüm sizi ;)[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! [Bu mesaj B0nzi tarafından 28 Haziran 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Oralarda kendine ii bak ok seni özlüyeceğiz Fışık FIşık (Arkandan su döküom yanlış anlama)Su gibi git su gibi gel =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar