Chemical Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ve espiri yapmaya kasanlar. Bişi yapılsın bu tipler hakkında:). Orijinal olmaya çalışıyorlar, topiclere saçma sapan mesajlar atarak paticik bonzileri gibi olup yeni olaylar çıkartmaya çalışıyorlar. Yani illa ünlü olucaklar. Şimdi bitaneside buraya mesaj atıcak kesin. Bence hepsi aynı kişi bunların ip ban atınca gitmiyormu bunlar?[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bildigim kadari ile kedi onları bi guzel sutluyordu, yaniliyor olabilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 DK BAŞI DEĞİL SN HER AN GELEBİLİRLER !![signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ye bide bu ip ler değişiyo bnm bildiğim kadarıyla. yoksa yanlı mı biliyorum?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 e şutla şutla olan acclere oluyor bisürü alıyor adam gene geliyo. Şutlamak çözüm diil ya daha sabit bişi lazım[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Kablonet olsalar ipsi alınıp şikayet edilir de 56k lamerleri bunlar kilo ile pazardan falan alabiliyorsun[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 senn kastettiin tipleri tam anlamıyla anlamadım desem?[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 davetiye sistemi diyosun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 birazdaha bakın derdim bende Hayır üye olanların 3 gün beklemesi gerektiğini sölüyom[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan [Bu mesaj Chemical tarafından 28 Haziran 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 adamlar organize çalışıyo. bunların bir beyni vardır. paso invite eder tekrar :P çok fazla mafia oyunu oynayıp filmi iszliyorum:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 town watcherlar kısa surede yollar[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya ŞÜKRÜ vardi.. ona özentiler işte, o komikti bunlarda komik olmaya kasiyolar ama batiriolar[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Chemical, 28 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Hayır üye olanların 3 gün beklemesi gerektiğini sölüyom yine yapar adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yok ya Zevkli oluyor bence bu tipler.Yani insan Her zaman Belgesel izleyemiyor değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: MeSh, 28 Haziran 2005 15:14 tarihinde demiş ki: ya ŞÜKRÜ vardi.. ona özentiler işte, o komikti bunlarda komik olmaya kasiyolar ama batiriolar smdi anladım saol:) sükrüyü tanımıorm ama olsn.. tipleri anladım:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Apache, 28 Haziran 2005 15:14 tarihinde demiş ki: town watcherlar kısa surede yollar bu arada town watcher olayı seçildimi bunlar ? [Bu mesaj kermit tarafından 28 Haziran 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: alukard666, 28 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki: smdi anladım saol:) sükrüyü tanımıorm ama olsn.. tipleri anladım:) şükrü efsanedir bi sn bulabilirsem yollıycam linkini[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 davetiye de sadece 1haftadır üye olanlar tarafından verilir olur. Ve davet eden kişinin en az 200 mesajı olması gerekir(boşta duran acclerin kullanılmasını engellemek için). Birisi birini davet ettiğinde title yada başka bir şekilde davet ettiği kişinin ismi kişinin bilgilerinde (Ahmet i davet etti.) gibi okunabilir. Davet edilerek gelen birisinin de bilgilerinde (Mehmet tarafından davet edildi) yazar. Bir kişi birini davet ettikten 1 ay sonra bağları kopar. 1 Ay içinde davet edilen kişi banlanırsa davet edenide banlanır. Aynı şekilde 1 Ay içinde davet eden kişi banlanırsa davet edilende banlanır. (niye 1 haftadır üye olanlar davet ediyormuş diceksiniz, birisi lamer birini davet eder oda 1 hafta içinde başkasını davet eder böyle çoğalırsa 1 ay içinde birtanesi banlanırsa bütün grup çöksün diye. Yani teki gidince birbirlerine bağlı olduğundan tamamı gitcek.) Yani lamer insanları davet etmeyin:) Ve lamer insanlardan davet almayın. Bukadar basit. bu benim bi fikrim tabi:P yapılsın demiyorum [signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan [Bu mesaj Chemical tarafından 28 Haziran 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Chemical, 28 Haziran 2005 15:18 tarihinde demiş ki: 1 Ay içinde davet edilen kişi banlanırsa davet edenide banlanır. Aynı şekilde 1 Ay içinde davet eden kişi banlanırsa davet edilende banlanır. Oldu Gözlerim nasıl doldu bilemessin :) Dahice fikirler ve Chemical bir araya gelince hep gözlerim dolar böyle...[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Coşkun Sabah'ı istiyoruz.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bencede o bras sert olmus yaw:) belki suc sadece birinde... ama bu sefer ole yaparsanda herkes gvendii kisiyi davet eder... aslında garantili ama biras sert:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: kermit, 28 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki: said: alukard666, 28 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki: smdi anladım saol:) sükrüyü tanımıorm ama olsn.. tipleri anladım:) şükrü efsanedir bi sn bulabilirsem yollıycam linkini sewnirim vala[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 İşte güvenmediğin kişiyi davet etmicen. Güvenmediin kişiden davet almıcan. Lamerleri davet etmiyeceğine güvenmediin adamdan davet alırsan 2güne adamın davet ettiği lamerlerden birisi sapıtır banlanır sende aynen gidersin valla.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 davet nedir ya seksenbinaltiyuzotuz musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 o zmn biz bize muhabbete devam ederiz. böyle ayda 3-4 yeni üye filan gelir. paticiğin tadı kaçar.[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar