Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölü köpeği dirilttiler..

Zagg

Öne çıkan mesajlar

said:
uzumlukek, 27 Haziran 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
o tuzlu su denen $ey %0.9luk NaCl'dur. yani vucut sıvısıyla aynı yogunlukta.o yuzden hucrelere falan bir $ey olmaz. yalnız komik nokta, beyindeki sinir hucreleri oksijensiz kalınan 6. dakikadan itibaren pertlemeye ba$lıyor.eh 3 saat sonra o beyinden geri kalanı varın siz du$unun ki diger dokuları saymıyorum bile,dokulara besin ve oksijen saglanmadıgı sürece geriye dondurulse bile ya$am standardları cok cok cok cok altta olur; buna da ya$amak denirse tabii

zaten deney aşamasında bu olay hala ve bu durumu onlar da düşünmüştür heralde. ama kendilerine çok güvenleri tam olmalı ki seneye gönüllü hastalarda denemek istiyolarmış[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dominic, 27 Haziran 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
zombilikle bu mevzuatin ne alakasi var acaba ben bu bagi kuran arkadaslardan bunu ogrenmek, ufkumu ilerletmek, kendimi asmak, arsa erismek istiyorum.

o işin reklam kısmıdır diye düşünüyorum sonuçta zombie yazarsan ufak bi çağrıştırma yapıyorsa dikkat çekecektir..
bakıldıgında tabiki clinic bi işlem...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

biz olmekten yanayiz..
Bizi diriltmeyin..
Aslinda serefi tek bisi diriltir absolut buyuk yaninda toblerone
heuue[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız komik olan şu ki, adamlar köpek üzerinde deniyo, 3 saatlik bir deney, ondan sonra insanların dondurulup istenildiği zaman canlandırılabilineceği sonucunu çıakrıyorlar..

hangi denyo bilimadamı böyle bir çıkarımda bulunabilir ki?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Haziran 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zombie olmayı insanlığın yüzyıllardır hayalini kurduğunu zanneden tipler, bir deney yapıyorlar, 3 saat sonra canlanan köpekten insanların uzun süre dondurulabileceği sonucunu çıkarıyorlar..

bunlar bulsa bulsa ab shaper'ı bulur..

edit:zombie olmayı onlar hayal etmiyomuş pardon. yazar hayal ediyomuş..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Haziran 2005 02:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok sert eleştiriler yapılmış deneyi yapan bilimadalarına karşı ancak şunu hatırlamakta fayda var; bu hala deneme aşamasında ve konuyla ilgili ancak genel bilgiler veriliyor medyaya, yani gerçekten bildikleri bir şeyler vardır bence.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cembone, 28 Haziran 2005 03:18 tarihinde demiş ki:
hakka kavusmusum ne dirilicem ya. bırakın öleyim. bide şehit düştüysem. oy oy oy . dirilteninde ben alırım o vakit canını

çok günahım var, şehit olam cennete gidem mantığı :) gidemezsin sen cennete mennete :> almıyorlar öylelerini oraya.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...