sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bende duydum, hayırlısı..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 topiği okuyunca "ölü köpeği dirilttiler.." hep kendime bi soru soruyorum. :> anladın sen anladın...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: uzumlukek, 27 Haziran 2005 20:06 tarihinde demiş ki: o tuzlu su denen $ey %0.9luk NaCl'dur. yani vucut sıvısıyla aynı yogunlukta.o yuzden hucrelere falan bir $ey olmaz. yalnız komik nokta, beyindeki sinir hucreleri oksijensiz kalınan 6. dakikadan itibaren pertlemeye ba$lıyor.eh 3 saat sonra o beyinden geri kalanı varın siz du$unun ki diger dokuları saymıyorum bile,dokulara besin ve oksijen saglanmadıgı sürece geriye dondurulse bile ya$am standardları cok cok cok cok altta olur; buna da ya$amak denirse tabii zaten deney aşamasında bu olay hala ve bu durumu onlar da düşünmüştür heralde. ama kendilerine çok güvenleri tam olmalı ki seneye gönüllü hastalarda denemek istiyolarmış[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Resident evil istiyoruz! Lion olcam ben Helena sende Jill valentine ol Zombi öldürek paso :>[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 çok cazip bir teklif.. bol şiddet, aksiyon ve macera =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kaderde varsa diriltsinler gene ölürsün :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yaw noluo daha dün izledim resident evil'ı :([signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 zombilikle bu mevzuatin ne alakasi var acaba ben bu bagi kuran arkadaslardan bunu ogrenmek, ufkumu ilerletmek, kendimi asmak, arsa erismek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Rush, 27 Haziran 2005 16:30 tarihinde demiş ki: iyi artık gönül rahatlı ile ölebilirsiniz. güzelmiş :=)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: dominic, 27 Haziran 2005 22:14 tarihinde demiş ki: zombilikle bu mevzuatin ne alakasi var acaba ben bu bagi kuran arkadaslardan bunu ogrenmek, ufkumu ilerletmek, kendimi asmak, arsa erismek istiyorum. o işin reklam kısmıdır diye düşünüyorum sonuçta zombie yazarsan ufak bi çağrıştırma yapıyorsa dikkat çekecektir.. bakıldıgında tabiki clinic bi işlem...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 HELAL :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 re-animator :P[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Res atmak varken boyle seylerle ugrasıyolar vakit kaybıdır kolpadır bunlar =P *Kopege res atar* Yeni gibi oldu abisi di mi.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Joker, 27 Haziran 2005 22:18 tarihinde demiş ki: zombie clinic zombie, clinic ne ya.. :P [Bu mesaj -007- tarafından 28 Haziran 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 peki zeki müreni'de diriltebilecekler mi???[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hiç sanmam. bence bu biraz bazı şeylere aykırı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 dikkatli okumadiysaniz ben tekrar ediyim, adamlar sadece belirli bir yolla kontrollu sekilde kendi oldurduklerini cok cok kisa bir sure sonra (3saat) diriltebiliyorlar. herkesi diriltme gibi bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bizi bozar dirilmek.. o ışığı gördükten sonra...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 biz olmekten yanayiz.. Bizi diriltmeyin.. Aslinda serefi tek bisi diriltir absolut buyuk yaninda toblerone heuue[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yalnız komik olan şu ki, adamlar köpek üzerinde deniyo, 3 saatlik bir deney, ondan sonra insanların dondurulup istenildiği zaman canlandırılabilineceği sonucunu çıakrıyorlar.. hangi denyo bilimadamı böyle bir çıkarımda bulunabilir ki?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Haziran 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 çoğu yeni ilacı, tedavi yöntemini, bilimsel çalışmayı hayvanlar üzerinde deneyip, tıp, kimya, genetik, biyoloji gibi bilimleri günümüzde bulundukları düzeye getiren bilim adamları olmasın yoksa bunlar? uzun lafın kısas: bir bildikleri var galiba.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Zombie olmayı insanlığın yüzyıllardır hayalini kurduğunu zanneden tipler, bir deney yapıyorlar, 3 saat sonra canlanan köpekten insanların uzun süre dondurulabileceği sonucunu çıkarıyorlar.. bunlar bulsa bulsa ab shaper'ı bulur.. edit:zombie olmayı onlar hayal etmiyomuş pardon. yazar hayal ediyomuş..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Haziran 2005 02:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 heveslerini kırma çocukların.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 çok sert eleştiriler yapılmış deneyi yapan bilimadalarına karşı ancak şunu hatırlamakta fayda var; bu hala deneme aşamasında ve konuyla ilgili ancak genel bilgiler veriliyor medyaya, yani gerçekten bildikleri bir şeyler vardır bence.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: cembone, 28 Haziran 2005 03:18 tarihinde demiş ki: hakka kavusmusum ne dirilicem ya. bırakın öleyim. bide şehit düştüysem. oy oy oy . dirilteninde ben alırım o vakit canını çok günahım var, şehit olam cennete gidem mantığı :) gidemezsin sen cennete mennete :> almıyorlar öylelerini oraya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar