Lethys Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Arkadaşlar nbl nın skill menülerini kullanmaya çalışıyorum ancak olmuyor.Mesela bs adam set yapamıyor nbl menüsü açılmıyor.onun yerine dandik bi menü açılıyor aynı şeyler alchemy bowcraft tinker tailor ve ins charlar içinde geçerli.Çok acil yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bs için Smith's Hammer'a, Tinker için Tinker Tools a,bowcraft için shaft a filan ekledinmi menulerin açılmasını?[signature][hline]Albion Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethys Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 öyle bişey mi var :D on=@dclick gibimi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 on=@dclick dialog d_bs return 1 dialogun yada fonksiyonun adını yazıp açtırcan.[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valentei Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Khazab bi Zahmet Yazsan Karde$ Benım De İhtiyacım Var :D Tam Olarak Scripti Ogrenmı$ Deılım Ama Mesela Dandıkten Bı$ey Yazabılıyorum Sızın Gıbı Ole Tinker Menusu İçin Tiner Tool's Gibi O Tür $eyleri Tam Olarak Bilmiyorum.. Bi Zahmet Orneklerle Ve Acıklamalarla Yazabılırsen Sevınırım Tabıkıde Bo$ Zamanlarında $imdiden Saolasın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 [DIALOG d_skill_carpentry] 50,50 page 0 'işte bu bir carpentry menu scriptinin ilk satırları. sonra sphere'nin kendi scriptleri arasında saw yada j.plate yani menuyu hangi eşyanın açmasını istiyorsan onun scriptini bulcaksın. 55i kullanıyorsan itemb1.scp 1-6 ya kadar onlar'da arat . 55R kullanıyorsan items/sphere_item_profession.scp (diğer skill'lerin menu açacak itemleri başka dosyalarda olabilir) testere scriptini buluyorsun [ITEMDEF 01034] DEFNAME=i_saw WEIGHT=2 TYPE=t_carpentry RESOURCES=5 i_ingot_iron, 1 i_log RESOURCES2=1 i_board,4 i_ingot_iron SKILLMAKE=TINKERING 31.3,t_tinker_tools CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Carpenter DESCRIPTION=Saw DUPELIST=01035 On=@Dclick dialog d_script_carpentry return 1 ekliyorsun.Eğer menu scriptin'de [function f_skill_carpentry] şeklinde ise ve dialogu altında açtırıyorsa... On=@Dclick src.f_skill_Carpentry return 1 şeklinde yapacaksın.[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethys Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 tamam ben yapabildim yardımlarınız için çok sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar