ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 şimdi lvl 48 im ama tailor değilde enc + skining gidiyorum enc 0 nerde nasıl geliştirilir neler yapmam gerekir ? yardımlarınızı bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 en düşük seviye magicalları disenchant ederek başla. 50 küsura kadar öyle artmıştı benim. sonrasında gereksiz gördüğün magicalları disenchant ettikten sonra bunlardan çıkan malzemeyle itemlara enchant yapmaya başlarsın. ama çok zahmetli bi skill, ve baya baya sömürüyor oyuncuyu ilk başlarda. tabi seçim senin :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 jade, wildvine, heart of the wild, aquamarine bunlardan buldukca at kenara ileride cok isine yarayacak large radiant shard veren green lens yaptirirsin engineer bir tanidigina[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 WC, SFK'ya falan gir tek başına, bulduğun bütün mavi-yeşil itemları disenchant et. Topladığın malzemelerle yapabildiğin kadar enchant yap, kafadan bir günde 100. Warlocksan soul shardları da disenchant edebilirsin. Silk clothlar da ediliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu gece dm ye girip (deadmine) çıkan yeşilleri mavileri disenc edicem saolun.. paticik rlz ya ::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bence hiç deadmines'a girme.Stockade'e gir orası senin lvline göre daha iyi magicallar çıkarır.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Doğru dedin.. benim darktr die bir mage dostum var.. 2 miz aoe ile kesilmedik mob bırakmıcaz.. ben deadmine yi tek başıma yapıyorum.. ama stockade belki kasar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar