MonstrousDog Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 arkadaşlar ben daha yeniyimde acaba sphere gm komutlarıyla runuo gm komutları arasında fark var mı? eğer fark varsa kısaca özetleye bilirmisiniz şimdiden teşekkürler[signature][hline]
Valentei Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Neden Böyle Bir Topic Actın ? Bi Sürü Bununla İlgili Post Var Aratsaydın Bulurdun..
MonstrousDog Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya arama yaptım fakat bütün topicler paticik scp bölümüne yeönlendirilmiş e o bölümde kapalı onun için açtım bu topic i[signature][hline]
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 (.) yerine ([) yapıyordun bi bunu biliyorum =) [add falan .[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Valentei Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bak En A$$aıda Arama Var Ona Clıck Yap Daha Sonra Aratacagın $eyi Yaz Ornegin ; Ne Aramak İstiyorsun : GM Komutlari Kım Ba$latmı$ı Bo$ Bırak Ondan Sonra Hangı Bolumden Oldugunu Da Uo Emulatorlerıne Clıck Yap Sonra Sana 4-5 Tane Topic Çıkar Onlardan Bir$eyler Ogrenmeye Calı$..
MonstrousDog Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: MonstrousDog, 28 Haziran 2005 14:18 tarihinde demiş ki: ya arama yaptım fakat bütün topicler paticik scp bölümüne yeönlendirilmiş e o bölümde kapalı onun için açtım bu topic i demiştim ama genede saol[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar