MonstrousDog Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 arkadaşlar ben daha yeniyimde acaba sphere gm komutlarıyla runuo gm komutları arasında fark var mı? eğer fark varsa kısaca özetleye bilirmisiniz şimdiden teşekkürler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valentei Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Neden Böyle Bir Topic Actın ? Bi Sürü Bununla İlgili Post Var Aratsaydın Bulurdun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonstrousDog Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya arama yaptım fakat bütün topicler paticik scp bölümüne yeönlendirilmiş e o bölümde kapalı onun için açtım bu topic i[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 (.) yerine ([) yapıyordun bi bunu biliyorum =) [add falan .[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valentei Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bak En A$$aıda Arama Var Ona Clıck Yap Daha Sonra Aratacagın $eyi Yaz Ornegin ; Ne Aramak İstiyorsun : GM Komutlari Kım Ba$latmı$ı Bo$ Bırak Ondan Sonra Hangı Bolumden Oldugunu Da Uo Emulatorlerıne Clıck Yap Sonra Sana 4-5 Tane Topic Çıkar Onlardan Bir$eyler Ogrenmeye Calı$.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonstrousDog Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: MonstrousDog, 28 Haziran 2005 14:18 tarihinde demiş ki: ya arama yaptım fakat bütün topicler paticik scp bölümüne yeönlendirilmiş e o bölümde kapalı onun için açtım bu topic i demiştim ama genede saol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar