Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kiz arkadasi bekletme zorunlulugu

ecchi

Öne çıkan mesajlar

arkadasin hakli olabilecegi tek nokta taksim havasin yerini bilmemek ama bunu telefonda soylemeye cekinmek, sonra havas sandigi yere gitmek, (ki burasi onun iddiasina gore meydandaki otobus duraklarinin orasi) ama gene de beni kulubeden belirtilen saatten 40 dakika sonra aramak.
hic mi bakinmadin cevrene yahu havas tabelasi yok?[signature][hline]Once you start down the dark path,
Forever will it dominate your destiny.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bnm exte oyleyd bilirim nasil bisey oldgunu sonra arkiyle konusuyodum sey dedi o hep oyledir biz artik direk belli saatten 45dk. sonra gderz dedi

said:
ecchi, 27 Haziran 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
bir gun once gelecegim deyip evinde 3 saat kadar bekletildikten sonra gelmeye hic niyeti olmadigi anlasilan, ertesi gun taksim meydanda 40 dk agac olmak suretiyle bekleten erkek arkadasa ne yapilmalidir? bu bir aliskanlik midir yoksa karsi taraf bekletmekten zevk mi almaktadir?

ayrica 3 saat boyunca oturup bekledinmi???

[Bu mesaj trgdy tarafından 27 Haziran 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 27 Haziran 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
said:
ecchi, 27 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
yapmayin, moderatorsuz kalirsiniz bir anda, forumlariniz kilitlenmez falan. hic hayra alamet degil

dominic? Evet evet... :)

most impressive. but you are not a jedi yet[signature][hline]Once you start down the dark path,
Forever will it dominate your destiny.
Sosyal ağlarda paylaş

loooool!!!

arayacaktım ben de, gerek kalmamış

çözüm, buluşmalarda bekletebilirsin, fiske atabilisin v s.

karşı cevap gelecek mi sana bu topicte?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ecchi, 27 Haziran 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 27 Haziran 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
said:
ecchi, 27 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
yapmayin, moderatorsuz kalirsiniz bir anda, forumlariniz kilitlenmez falan. hic hayra alamet degil

dominic? Evet evet... :)

most impressive. but you are not a jedi yet

ayem nat ceday i dont like Sıtar vors end vat du yu miin?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 27 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
ayni kisi istanbul gezim israsinda sabahtan telefonlastigimizda "abi tamam 12 gibi bulusuruz sen istiklalde takil geliyorum 1 saate" demisti... sonra aksam 7 ye kadar ses cikmayinca "ehe ozur dilerim bi isim ciktida" gibi bir cevap atmisti.

HATIRLATAYIM DEDIM :P

Cevap atmasaymış..YAZIK! :-D[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ecchi, 27 Haziran 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
gayet de donerim giderim ama.gelen gelir, gelmeyenler ne hali varsa gorur.

e sen zaten ne yapacağını biliyosun, bizim pek bişey söylememize gerek yok ama dönüp gitmeden önce cezasını kes bence =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...