Frigg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 konuşarak anlaşmak,nedenini sormak filan fazlaca medenice, hele dilenen özrü kabul etmek... sen en iyisi tokatların ardında bir de tekme vur kıçına...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 arkadasin hakli olabilecegi tek nokta taksim havasin yerini bilmemek ama bunu telefonda soylemeye cekinmek, sonra havas sandigi yere gitmek, (ki burasi onun iddiasina gore meydandaki otobus duraklarinin orasi) ama gene de beni kulubeden belirtilen saatten 40 dakika sonra aramak. hic mi bakinmadin cevrene yahu havas tabelasi yok?[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya bnm exte oyleyd bilirim nasil bisey oldgunu sonra arkiyle konusuyodum sey dedi o hep oyledir biz artik direk belli saatten 45dk. sonra gderz dedi said: ecchi, 27 Haziran 2005 19:56 tarihinde demiş ki: bir gun once gelecegim deyip evinde 3 saat kadar bekletildikten sonra gelmeye hic niyeti olmadigi anlasilan, ertesi gun taksim meydanda 40 dk agac olmak suretiyle bekleten erkek arkadasa ne yapilmalidir? bu bir aliskanlik midir yoksa karsi taraf bekletmekten zevk mi almaktadir? ayrica 3 saat boyunca oturup bekledinmi??? [Bu mesaj trgdy tarafından 27 Haziran 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ayrica, ozur dilemedi ki? ben kizgin oldugum icin kaz misali uste cikmaya calisti, kendini hakli cikarmak icin[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bu tipler evlerden ırak olsun....[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 birde üste çıkmış dahası yok hadı hata yaptın hatanı bılıp telefonda ozur dılersın[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bi an için kendimi ecchi'nin yerine koydum da ben çocuğu herhalde öldürürdüm. Hmmmm.....[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yapmayin, moderatorsuz kalirsiniz bir anda, forumlariniz kilitlenmez falan. hic hayra alamet degil[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 :D E anlattığın gibiyse, kız o zaman... (Onu da geçtim de, söyle adamın nickini de kurtul be :) )[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Kız daha ne deseniz vermiş bütün ipuçlarını[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 anlayan anladi zaten söz hakki dogdu kendisine[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: ecchi, 27 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: yapmayin, moderatorsuz kalirsiniz bir anda, forumlariniz kilitlenmez falan. hic hayra alamet degil dominic? Evet evet... :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Erutan, 27 Haziran 2005 20:46 tarihinde demiş ki: said: ecchi, 27 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: yapmayin, moderatorsuz kalirsiniz bir anda, forumlariniz kilitlenmez falan. hic hayra alamet degil dominic? Evet evet... :) most impressive. but you are not a jedi yet[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ehehe bu güzeldi bak...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 loooool!!! arayacaktım ben de, gerek kalmamış çözüm, buluşmalarda bekletebilirsin, fiske atabilisin v s. karşı cevap gelecek mi sana bu topicte?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: ecchi, 27 Haziran 2005 20:52 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 27 Haziran 2005 20:46 tarihinde demiş ki: said: ecchi, 27 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: yapmayin, moderatorsuz kalirsiniz bir anda, forumlariniz kilitlenmez falan. hic hayra alamet degil dominic? Evet evet... :) most impressive. but you are not a jedi yet ayem nat ceday i dont like Sıtar vors end vat du yu miin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Tutturamadın diyo :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 abi fitil oldum.torpil bulun patlatcam.Ya güzel türkçemiz varken neden ingilizce?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 AHAHAHAHAHA[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 SHARKY! :-P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Azmodai, 27 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: ayni kisi istanbul gezim israsinda sabahtan telefonlastigimizda "abi tamam 12 gibi bulusuruz sen istiklalde takil geliyorum 1 saate" demisti... sonra aksam 7 ye kadar ses cikmayinca "ehe ozur dilerim bi isim ciktida" gibi bir cevap atmisti. HATIRLATAYIM DEDIM :P Cevap atmasaymış..YAZIK! :-D[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: ecchi, 27 Haziran 2005 20:14 tarihinde demiş ki: gayet de donerim giderim ama.gelen gelir, gelmeyenler ne hali varsa gorur. e sen zaten ne yapacağını biliyosun, bizim pek bişey söylememize gerek yok ama dönüp gitmeden önce cezasını kes bence =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bence de!!![signature][hline][ quote ]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 alin size bi ipucu daha sanatci bi kisilik[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Dovun dovun...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar