Hammerheart Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 evet neden hep 404 niye bir hata veriyo al bak bi daha verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=126031[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hayır ben forumun yavaşlığından bahsetmiyorum ya wow sitesi yokmu paticik'in orayı açamıyorum eskiden ne güzel açılıyordu forumun wow bölümü demiyorum www.paticik.com/wow die bi site yokmu wow dünyası diye orası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ha pardon o zaman :) Şu an o siteer çalışmıyor sadece /wow a özel bi olay değil. Paticik yeni sisteme geçtiğinde tekrar aktif olacak onlar. Yine Paticik.Com bölümünün altında karakedininn açıklaması vardı bu konuyla alakalı ayrıntılı bilgiyi ordan alabilirsin :=)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ok saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 guzel demis malibu site icerigini yapmistik zamaninda ama su an o bolumler kapali ne yazik ki. yakin bir geleckte umarim[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar