sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bende çıktım bikaç kere.. :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 artık bi imza şeyettirirsin bize ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 cnn de bir sinema programi vardi bir ara ilk gosterimden sonra millete soruyordu nasildi film diye . bir arkadasim her allahin haftasi cikiyordu o programa sacma salak yorumlar yapmasina ragmen . nasil beceriyordu bilmiyorum . tip desen yok konusma ozurlu dandik yorumlar yapan bir adamdi ama gel gor ki her hafta tv deydi adam . isi bilmek lazim sanirim ^^[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bende bikere çıkmıştım bisim okula mehmet ali alabora gelmişti kameraman arkamdaki kızın frikikini çekerken benide çekti mecburen (kızın içine düşüyodum)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hem de benim doğum günümde O_o Yoksa, yoksa..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: MartinLGore, 27 Haziran 2005 19:41 tarihinde demiş ki: hö? üçüncü? $akka $akaa :)[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Erutan, 27 Haziran 2005 18:59 tarihinde demiş ki: ne artizi la... tuncanın X large versiyonusun. [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 nice 5. saniyelere...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: toggie, 27 Haziran 2005 20:36 tarihinde demiş ki: görüntüyü nasıl aldın merak ettim yaw :) sormamın sakıncası yoksa flash'a import ettim.. öyle aldım.. imzalarınızda elektronik imzalı olarak ssl sertifikalı biçimde maillerinize gitmiştir arkadşalar.. eh devir teknoloji devri..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ben de çıktım televizyona :) Garbage konserinde 0.5 sn görndüm :)[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hayırlısı olsun[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ahahha lol yoruma bak..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 elektronik imzadan başkasını kullanmıyorum.. ha bayanlara özel imza yöntemleri mevcuttur.. ama pembe kimliğini scanleyip maillemesi gerek. anca oyle. o zaman yanına gelip imzalıyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 niye abaza mısın? bayanlara ozelmiş peeh
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Evet, napiyim park yok..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Öne çıkan mesajlar