EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Rome total war kurarken 2. cd de bi dosyada sorun var.Sadece retry ve cancel seçenekleri çıkıyor.Ben bu hatayı ignore ettirip oyunu kurduktan sonra bi arkadaştan falan dosyayı almak istiyorum(zaten ufak bişi, bulut skini sanırım).Nası yaparız bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kurulumun içindeyken bunu yapmak biraz zor gibi ama cd nin içinde genelde sıkıştırılmış dosyalar oluyor. bunları winrar, winzip gibi programlarla açabiliyorsun. açıp kendin kopyalarsan çalışabilir belki ama registry ayarları gerekliyse sorun olabilir. yine de bir dene.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu tarz sorunlarda bazen cd yi hdisk e kopyalamak sorunu çözer ultra iso + daemon tools diyorum.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 isosunu şeettim yine aynı yerde hata verdi.Bu kez ignore seçeneği çıktı enteresan bi şekilde ama basınca hata verip kapandı setup heh. sanırım cd yi eksik çekmişler yada onun gibi bişey. [Bu mesaj EagleEye tarafından 28 Haziran 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 oyunu değiştirme imkanın yok mu?ne kasıyorsun bozuk işte cd[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Valla oyunu değiştirmek böyle uğraşmaktan daha zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 niyeki? ver ben değiştiriim :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 arkadaştan cdyi al??[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya tamam bu tür çözüm yollarının mevcut olduğunun bende farkındayım.Ama ben ilk msg da belirttiğim yöntemle sorunu çözmek istiyorum.Kendimi bildim bileli uyuz olurum çünkü bi dosya yüzünden oyunu kuramama olayına. Setup dosyasını bi şekilde editlesek(iso lar hdd de) o dosyayı atlasa falan ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar