Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehliyet Sınavları Tam Olarak Ne Zaman Yapılır?


Kendercik

Öne çıkan mesajlar

said:
Eno, 23 June 2003 00:04 tarihinde demiş ki:
eheh kender sınavlar zor oluyor artık haberin olsun :)

Olay biraz farklı. Yazılı sınavda başınızda duran memurun cebine çaktırmadan bi 5-10 milyon koyarsanız sınav süresince yardım eder herşeyiyle =) Ve direksiyon sınavında arkada oturan memurada bi 5-10milyon verirsen şak diye geçersin. Ha ama bazıları takıyo, anca bi 30milyon a fln veriyo ehliyet.. Ama bi tanıdık varsa sınava bile girmeden geçiyosun.. İşte günümüzdeki trafik canavarlarını sözde durdurmaya çalışan adamlar aynı zamanda yaratıyo..


said:
Ouz_UFO, 23 June 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
yaa en yakın girebileceğim sınav ne zaman? ve bu sınava girersem ne zaman alırım ehliyeti?[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)


sistem çok hızlı artık. ondan beklemezsin fazla[hline]G-power a.k.a gehena
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

M.E.B gecen ay sadece 1 kereye mahsus 1 ayda ehliyet alabilme sansı verdi.Ben ona kaydoldum 2 haziranda kursa yazıldım 5 temmuzda sınav var.Ve söylentilere göre m.e.b nin bu sansı vermesinin tek sebebi bundan sonra kursların 6 aya çıkıcağıymış tabi ne kadar doğru bilemem ama yaşı tutanlar elini cabuk tutsun bir an once alsın derim.
Kursların kac ay sürdügüğünü merak edenler içinde söyliyim:
Su an normalde kurslar 2.5 ay sürüyo 2.5 ayın sonunda yazılı ehliyet sınavına giriliyo yazılı sınavdan 15 gün sonrada direksiyon sınavı var.Onuda gecerseniz 5-6 gün sonra ehliyetinizi alıyorsunuz.
Yaş konusuna gelince ben 84 lüyüm ve gecen sene yasımı doldurmama bi kac ay kala cok ugrasmama ragmen hic bi ehliyet kursu kabul etmedi tek aldığım cevap su olmustu yaşını tam doldurmadan kursa kayıt olamazsın.Tanıdık kurs falan farketmiyo yani.Araya öss falanda girince biraz erteledim ehliyet işini anca şimdiye kaldı. Su an kursa kayıt olabilcekler maximum haziran 85 dogumlular olabilir.

[Bu mesaj vampirhuma tarafından 23 June 2003 10:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...