Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ehliyet sınvalarının ne zamanlarda yapıldığını açıklayabilir misiniz bana? 8 .Haziran 1987 doğumluyum... Ne zaman alırım ehliyetimi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 olur fizban kender senin daha var. 18 i doldurman gerekiyo.. 2005 de alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Tamam 2005de alacam ama benim bilmediğim şey: 18 yaşını doldurur doldurmaz alınıyor mu? Yoksa yılda 1-2 defa topluca yapılan bi sınav mı var? Yoksa direk olarak bazı kurslar mı veriyo ehliyeti? olaya çok yabancıyım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 18'ini doldurduğun gün alabiliyosun. Sınava girip tabii =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Sık sık oluyor sınavlar diye biliyorum. Yani doldurduktan sonra pek beklemezsin... fiz, olm böle seviştiğimizi ortalık yerde söleme demedimmi ben sana? ne demek azını öpiyim falan.. cık cık cıkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Çok sağol....Minnettarım Bu sorunun cevabını en az 5 yıldır falan arıyorum ama babam falan bana deli gözüyle baktığı için söylemezdi hiç bişi :) Ehliyet almaya bu kadar hevesli oluşumdan bayağı tırsıyo Sınavda da kalmam herhalde...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 eheh kender sınavlar zor oluyor artık haberin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 kopya falan çekerim ben :) yaparım bişiler Kenderim ulan ben! kim durabilir ki karşımda...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 yaa en yakın girebileceğim sınav ne zaman? ve bu sınava girersem ne zaman alırım ehliyeti?[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Eno, 23 June 2003 00:04 tarihinde demiş ki: eheh kender sınavlar zor oluyor artık haberin olsun :) Olay biraz farklı. Yazılı sınavda başınızda duran memurun cebine çaktırmadan bi 5-10 milyon koyarsanız sınav süresince yardım eder herşeyiyle =) Ve direksiyon sınavında arkada oturan memurada bi 5-10milyon verirsen şak diye geçersin. Ha ama bazıları takıyo, anca bi 30milyon a fln veriyo ehliyet.. Ama bi tanıdık varsa sınava bile girmeden geçiyosun.. İşte günümüzdeki trafik canavarlarını sözde durdurmaya çalışan adamlar aynı zamanda yaratıyo.. said: Ouz_UFO, 23 June 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yaa en yakın girebileceğim sınav ne zaman? ve bu sınava girersem ne zaman alırım ehliyeti?[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) sistem çok hızlı artık. ondan beklemezsin fazla[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 M.E.B gecen ay sadece 1 kereye mahsus 1 ayda ehliyet alabilme sansı verdi.Ben ona kaydoldum 2 haziranda kursa yazıldım 5 temmuzda sınav var.Ve söylentilere göre m.e.b nin bu sansı vermesinin tek sebebi bundan sonra kursların 6 aya çıkıcağıymış tabi ne kadar doğru bilemem ama yaşı tutanlar elini cabuk tutsun bir an once alsın derim. Kursların kac ay sürdügüğünü merak edenler içinde söyliyim: Su an normalde kurslar 2.5 ay sürüyo 2.5 ayın sonunda yazılı ehliyet sınavına giriliyo yazılı sınavdan 15 gün sonrada direksiyon sınavı var.Onuda gecerseniz 5-6 gün sonra ehliyetinizi alıyorsunuz. Yaş konusuna gelince ben 84 lüyüm ve gecen sene yasımı doldurmama bi kac ay kala cok ugrasmama ragmen hic bi ehliyet kursu kabul etmedi tek aldığım cevap su olmustu yaşını tam doldurmadan kursa kayıt olamazsın.Tanıdık kurs falan farketmiyo yani.Araya öss falanda girince biraz erteledim ehliyet işini anca şimdiye kaldı. Su an kursa kayıt olabilcekler maximum haziran 85 dogumlular olabilir. [Bu mesaj vampirhuma tarafından 23 June 2003 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bitane tanidiin kuzen vs nin ehliyeti alınır resim çikarilır kendi resmin yapiştirilir taş gibin ehliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar