Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 draconic nasıl.güzel zırhlar felan gördüm[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 LW 150'den sonra diğer mesleklere ihtiyaç duyuyor, bunu aklınızdan çıkarmayın. Özellikle Alchemist'lerle çok haşır neşir olacaksınız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 zaten bir guild ortamında olursan gerekli şeyleri bulursun az çok herkes leather kasmaz heralde guilde :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya ben dragonscale yapar hem giyer hem satarm diyordum? Neden yaramaz bana yapacağım mailler?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mail yapacak kadar yüksek seviyeye çıkamadım LW'de. Ancak şu nedenle olabilir, en yüksek seviyelerde mail armor yapabildiğin için çeşitliliği azdır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bide baal söledin mi bilmiyorum çoğu ark özellikle senin crit şansını sormuşlardı( forumun birinde setini sergilemiştinde bizde wooow die bakmıştık.. en azında bir rogue adayı olaraktan öle bakmıştım ) cevap verdin mi bilmiyorum ama bizi merakta koymasan artık ...( ben en az 35-40 var diyom ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Evet toplam crit. şansını gerçekten merak ediyorum birde talent tree ni yazarsan seviniriz :)[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 rogue itemleri elemental ilemi craft oluyor?[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben genede LW skinning alacam. Beri gereksiz bir skillmiş birinde olasının zararı yok :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 sımdı expertde olduk ama 5 altın ıstıyor bır ust lvl ı acmak ıcın questmı kasalım letter mı :( paraaaa yok kı o kadar yahu[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 LWde para kazanmak için tecrubeli arkadaşlardan biraz akıl rica ediyorum ya 1 gram para kazanamıyorum yani ne yapıp satayım vendorlara veya AH ne gider LW parçalarından. MEsele bu item satar mı AH? Moonglow Vest Ederse kaçtan satayım yani ordaki yazan fiyat iyi midir? :) Ve pearl lazım ama bulması imkansız gibi birşey yani şimdiye kadar 1 kez cıktı pearl bana onu da direk sattım vendora :) değersiz diye :) [signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım [Bu mesaj Absolut tarafından 24 Şubat 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 devilsaur lar piyasaya çıkmadı daha neden acaba bu arada "önce triballe para kasayım sonra başka bişey seçerim diye düşünen arkadaşlara kötü bi haberim var .seçtiğimiz ustalaşmayı değiştiremiyoruz.lw i toptan silesk bile[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 130 a kadar para yapamazsın pek Absolut. AH deki fiyatlara bi göz at. Vendora zararına satıyorsun genelde çünkü, ve 130 a kadar adam gibi seyler de pek yapamıyorsun. Serverın başında satmıştım ben gerçi ama herkes low level oldugundandı. O mavi Thoughtened leather gloves u tanesi 2g dan satıyordum, geçen gün 1.2 ye mailime geri dönünce onun da devrinin geçtiğini anladım Dragonscale de isalah =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Gene fakir fakir oynıcaz desenize :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 herkes yapmış koymuş ah ye zaten.artık tek çare level 40 olup devilsaurları yapmak satmak süper gider şu an[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Sparkcaster, 25 Şubat 2005 08:30 tarihinde demiş ki: herkes yapmış koymuş ah ye zaten.artık tek çare level 40 olup devilsaurları yapmak satmak süper gider şu an oy oy lvl40 ta devilsaur yapmak için 35 kişi raid grup mu topliycaksin ungoro cratere =) devilsaur yapmak için min 52-54 (arkadaslarinla gruplayip 5 kisi kasarak 2-3 saat) yapip-satmak (ticarete dökmek) için min lvl61(raid instancelardan giyinmiş karakterlere lvl61 diyorlar) veyahut karakterine hakim bir adam olman lazim 55+elite ve 15sn cooldown ile fear atiyor , birisi knockback vuruyor biri critical stunimsi bişeyler , o kadar kolay değil ,moblar elite olmanin disinda giant birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 valla devilsaur u yapmak kolay demedim zaten önce pattern i bulmak lazım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 . [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 25 Şubat 2005 08:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hunter kesinlikle lwsiz olmaz diyorum biribirini acayip tamamlıyolar [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 25 Şubat 2005 08:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Arkadaslar benım leather 225 oldu pekı bı ustunu kımden alıcaM?[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ehe artisan öğrenebileceğin trainer ı bulman lazım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 elemental LW de epic recipe olarak neler var ? nelerden çıkar ? şimdiye kadar sadeceshifting cloak u gördüm..[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar