Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leatherworking ve yapabileceğiniz itemların listesi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

bide baal söledin mi bilmiyorum çoğu ark özellikle senin crit şansını sormuşlardı( forumun birinde setini sergilemiştinde bizde wooow die bakmıştık.. en azında bir rogue adayı olaraktan öle bakmıştım ) cevap verdin mi bilmiyorum ama bizi merakta koymasan artık ...( ben en az 35-40 var diyom )
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
LWde para kazanmak için tecrubeli arkadaşlardan biraz akıl rica ediyorum ya 1 gram para kazanamıyorum yani ne yapıp satayım vendorlara veya AH ne gider LW parçalarından. MEsele bu item satar mı AH?
Moonglow Vest
Ederse kaçtan satayım yani ordaki yazan fiyat iyi midir? :)
Ve pearl lazım ama bulması imkansız gibi birşey yani şimdiye kadar 1 kez cıktı pearl bana onu da direk sattım vendora :) değersiz diye :)
[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım

[Bu mesaj Absolut tarafından 24 Şubat 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

devilsaur lar piyasaya çıkmadı daha neden acaba
bu arada "önce triballe para kasayım sonra başka bişey seçerim diye düşünen arkadaşlara kötü bi haberim var .seçtiğimiz ustalaşmayı değiştiremiyoruz.lw i toptan silesk bile[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Sosyal ağlarda paylaş

130 a kadar para yapamazsın pek Absolut.
AH deki fiyatlara bi göz at. Vendora zararına satıyorsun genelde çünkü, ve 130 a kadar adam gibi seyler de pek yapamıyorsun. Serverın başında satmıştım ben gerçi ama herkes low level oldugundandı.

O mavi Thoughtened leather gloves u tanesi 2g dan satıyordum, geçen gün 1.2 ye mailime geri dönünce onun da devrinin geçtiğini anladım
Dragonscale de isalah =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sparkcaster, 25 Şubat 2005 08:30 tarihinde demiş ki:
herkes yapmış koymuş ah ye zaten.artık tek çare level 40 olup devilsaurları yapmak satmak
süper gider şu an

oy oy lvl40 ta devilsaur yapmak için 35 kişi raid grup mu topliycaksin ungoro cratere =)
devilsaur yapmak için min 52-54 (arkadaslarinla gruplayip 5 kisi kasarak 2-3 saat)
yapip-satmak (ticarete dökmek) için min lvl61(raid instancelardan giyinmiş karakterlere lvl61 diyorlar) veyahut karakterine hakim bir adam olman lazim 55+elite ve 15sn cooldown ile fear atiyor , birisi knockback vuruyor biri critical stunimsi bişeyler , o kadar kolay değil ,moblar elite olmanin disinda giant birde
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...