ThrilLus Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Telif hakkımı isterim ulan bu sözler tescillidir... :-D orjinali için : http://omenclan.webjump.com adresinden mp3 ü indirin de asıl Rap nasılmış görün bakem :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Tek kelime ile allah belanızı vermesin diyorum yahu... Ulam ulam... PUHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA ULAM BU NE MADAFAKA MAUAHEHAEHAEAEUEHHUEHAAE ATHE ULAM SEN NE ARSIZMIŞSIN NELER YAPTIN GENÇLERİMİZE PUAHAHAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Kimse kaynanama laf etmesin bakim :-p Daha bir zararını görmedim görünce ben kendim edecem :-D :-D :-D :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 haehea olm athe rullaz bakma sen takılıyom ben... szasstam ha... iyi lam iyi dün anlamadım tam ismini alla alla diyorum kendi kendime... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 hahahaha, dans muthi$ :-p:-D:-D:-D romy: ne alaka? :-D LuNiZ'in $ansli 20 ki$i listesinde olsam anliycam da, o listede de diilim? :-):-p8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 oncelikle bi kopmam lazim PUOHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :-D :-D :-D tamam sakinim sakinim...1,2,3,4,5..puohahahaha 6,7,8,... muahahahah 9....10..... oh rahatladim :-) :-) :-) super olmus bisi diyemiyorum... bu arada luniz bana msgin gelmedi? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaXert_MercyStaf Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Bu olaydan bir zaman önce olay mahalindeydim. Manaevi kızım Adria'yı zorla kaçırıp eziyet ettiklerini de belirtmek isterim. euıhueheueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Kimse kimseye eziyet etmedi bilmediğin işlere karıştın manevi babası sendin ama orda geçke babsı ve annesi vardı :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 yaw ben sadece resimleere baktım henüz.. izninizle bi kopayım.. sonra forumun devamını okucam aaahuahauahuaaaaa niiihahahahaaaa :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adria Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Ah canım manevi babam.(Bedenime sahip olabildiniz ama ruhuma asla :-p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 forumlara bakıyordum bırden resımlerdekı yazılanları gorunce ben bu yazıları bır yerden bılıyorum dedım bıras dusundem bu sarkının bızım oldugunu hatırladım. :-) :-) OmeN klanı olarak bu sarkının telıf hakkını elımızde bulunduruyorus. hehe ama dogruyu soylemek gerekırse mukemmel oturmus sozler. tabı karakterlerde cok ıyı oturmus. tebrıkler her kımın aklına geldı ıse :-) .... ısteyene sarkının orjınal versıyonunu yollarım.(dınlemenısı tavsıye ederım.) Thrilla ya (Thrillus yani ) cok tesekkurler zamanında bu sarkıyı yazdıgı vede bızlerıde ekledıgı ıcın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Dark rulez :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 ehe su athe ne insan ya,anaerkil aile yarattı kendince,aileyi tanitirken anneden basliyo yine athenax(anne) diye.ayip ya.bi an en basta kendimi goremeyince dedim eyvah yazmamis mi tuh sana diye.sora bi baktim kendinden sonra yazmis.puuh rezil.neyse geyik bi gece oldu baya( ne gecesi be sabah 6mıydı 7 miydi heeh) şarkının asıl sözlerini de yazalım.bir de bu şarkıyı kesinlikle dinleyin,OmeN adlı cs clanımızın saygıdeğer ThriLLa tarafından yazılan rap parçası.hele bir dinleyin,asıl bomba kopma etkisini o zaman yaratıyor zaten. watch yo back because I'm in the game motherfucker Don't be afraid u gonna die, just play the game watch yo back because I'm in the game motherfucker Don't be afraid, just play the game Takımın adı omen ThrilLa ben Rom Osmanabi cervantes evil sub xan ra Evil AWP'siyle nispet şeytana Sub sana doğru koşuyor saklanma Kurtuluşun yok thrilla oyundaysa rom orda senin canını almak adına Osmanabi arkanda elinde colt carbine Arkadaşını bekleme kurtarır diye niye? çünkü çoktan karşılaştı ra ile ölüm makinesi cervantes yine görevde xan ile karşılaşırsan beyaz bayrak salla omen'e karşı sona kalma Sen en iyisi omenin olduu servera bağlanma P.S : şarkıdaki rom romy değil,farklı adamlar,bu rom uo da Deimus olan rom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Dark enin iki oğlun vardı mavi olanı görürsem kesersem kızmazsın dimi nicki neydi onun :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Eheheh tekrar okudum şimdi tuvalete gidiyorum yoksa altıma yapacam. Muehehehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaXert_MercyStaf Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Şarkı hakkaten de çok güzel olmuş..... Ayrıca Adria öz anne ve babası tarafından yapılan baskı ve zulme karşı beni baba bilmiştir. Bu konuda ısrarlıyım. Manevi kızıma işkence etmeyiniz.:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Mart 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2001 said: 2001-03-26 20:21 tarihinde, dark-dr yazmış: ehe su athe ne insan ya,anaerkil aile yarattı kendince,aileyi tanitirken anneden basliyo yine athenax(anne) diye.ayip ya.bi an en basta kendimi goremeyince dedim eyvah yazmamis mi tuh sana diye.sora bi baktim kendinden sonra yazmis.puuh rezil.neyse geyik bi gece oldu baya( ne gecesi be sabah 6mıydı 7 miydi heeh) şarkının asıl sözlerini de yazalım.bir de bu şarkıyı kesinlikle dinleyin,OmeN adlı cs clanımızın saygıdeğer ThriLLa tarafından yazılan rap parçası.hele bir dinleyin,asıl bomba kopma etkisini o zaman yaratıyor zaten. watch yo back because I'm in the game motherfucker Don't be afraid u gonna die, just play the game watch yo back because I'm in the game motherfucker Don't be afraid, just play the game Takımın adı omen ThrilLa ben Rom Osmanabi cervantes evil sub xan ra Evil AWP'siyle nispet şeytana Sub sana doğru koşuyor saklanma Kurtuluşun yok thrilla oyundaysa rom orda senin canını almak adına Osmanabi arkanda elinde colt carbine Arkadaşını bekleme kurtarır diye niye? çünkü çoktan karşılaştı ra ile ölüm makinesi cervantes yine görevde xan ile karşılaşırsan beyaz bayrak salla omen'e karşı sona kalma Sen en iyisi omenin olduu servera bağlanma P.S : şarkıdaki rom romy değil,farklı adamlar,bu rom uo da Deimus olan rom. Ordakı Evil de bendenıs (Daggerfall) oluyorum :-) ayrıca osmanabı de uo dakı HL nın kurucusu Steel :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2001 ehuehueheuhe koptum resmen :-))))))) madafakaa gençlii nolcek :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Mart 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2001 Athenax henüz resimleri upload ederken, Novil de bana şarkıyı yolladı ama sadece dinle dedi ve hiç bi açıklama yapmadı. Sonra bi girdim forumlara Ve tavana yapıştım gülmekten haliyle AHAHAHAHAHAHAUAUHAHAHAHA AHAUAHAHAHAHAHAHAHAHA Hala gülüyorum yaa :-D :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2001 LOL MADAFAKA YOU GONNA DIE euhehe görmeyen varsa,eksik kalmasın. malum bunun atıldığı zamanlarda daha 500 kullanıcı falandı herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2001 ahhahahaha up up :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2001 nostajiiii snn günleri -1 eheh :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haraldak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2001 Eğlenebildiğinize sevindim :-| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 ehüheüheü! ne komikmiş yahu :-) ehehehehe, hohohoho... beni güldürdünüz ya, allah da sizi güldürsün :-p ehehehehehee... :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2001 ehue önceki olaylardan hic bahsetmemişiz aslında.neler oldu neler,off hiç yazmayalım bence. haha cres şimdi buraya editor falan oldu,aleme madara etmeyelim. dimi athe? ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar