athea Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 SNN'de "Sinisteren Ailesi" olarak bu gece pek eglendik. Sinisteren Ailesi bireyleri as follows: Athenax Sinisteren (anne) Dark Sinisteren (baba) Cressida Sinisteren (kiz cocuk #1) Adria Sinisteren (kiz cocuk #2) Szasstam Sinisteren (damat bey, soyadimizi aldi) Novilamenja (aile dostu) DJ Dark'in yeni parcasi Madafakaaa ile costuk, hopladik zipladik. :-D [Bu mesaj athea tarafından 24 Nisan 2002 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Efenm bu aile yoldan çıkmış.. Beni de kandırdılar... hopladık zıpladık, süper eğlendik. :-) :-) :-) PS: Madafakaaa... DJ Dark rulz.. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 HAHAHHHHAHAHAHAHAHHHHAHAHAA PUHHAAHAHAHHAHHAAH AAAAHAHAHHAAHAHHAAHAH OHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAH HAHHAHAAHAHHAAHHH :-D :-D :-D :-D :-D Daha 10 satır daha gülmek istiyorum ahuahuauahuahuah sandalyeden düştüm aahahahahahahhuaahu :-D :-D yok böyle bişey.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Dark'ın önünde turn table yapmışlar yaaaaa auahuaauauahuah ahuahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 olm var ya bi daa baktim simdi gozumden yas geldi, anira anira guluom hehehahahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Az sonra ölebilirim AAAAAHaAHAAHHAAHAH AHHAAHAHAHAHHAAHAHAHAH NE ISTIYOSUNUZ GENÇLER?? MADAFAKA MADAFAKA MADAFAKA MADAFAKA AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 LETS ROCK Offf bu kadar olamaz bu saate kadar bunları kastık yaa :-D yarılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romy Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 arkadaşlar dark gay değildir, asılsız söylentilere lütfen inanmayın. Wastiee gaydir o ayrı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adria Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Hastayız yaa biz.Sabahın 6'sında kastığımız şeye bak.Deli eğlendik ama.I want madafakaaaa :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 said: 2001-03-26 06:31 tarihinde, romy yazmış: arkadaşlar dark gay değildir, asılsız söylentilere lütfen inanmayın. Wastiee gaydir o ayrı hehe ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Ben de kuramadım bi alaka... Nedir¿¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Elbet bir alakası vardırda biz çözememişizdir :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adria Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Dark zaten gay olamaz,babam o benim.Tamam sapık olabilir ama gay diil :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Nesi diil be? :-) Hani Sza da yakıyo orası ayrı ama Dark daha bi haşin böyle.. hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adria Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Novil asıl senin olayın yakıyo ortalığı.Özellikle de 5,9 ve son resimde :-p :-p :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 yuh be ben damadım :-p sen bize ne diyosun :-p bu arada arkadanda görüntü bi garip şüphe etmeye başladım :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 şşhh.. orasını karıştırmayınız lütfen. ;-) Parlamışız yahu cidden. Neyse, kaslı vücüttan yırtıyorum. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remedy Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Şimdi hiç yırtıyorum falan deme Ne olduunu bilio herkes :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasmussen Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Ya, İzmir'imden gelmiş somurtuyordum.... Ufff yine geldim İstanbul'a diye... Yarıldım.. O sözler, o kıvrak danslar, kinayeli küfürler.... MUahahahahhaahahahhahahahahhaahahahahaah Acayip komik oğlum.... MUahahahahahaahahahahahahahahahahahahaha Hahahahahaahahaha ahahahahahahahahaha ulen... Süper... yine okuyayım... acayip komik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Ehehe elinize saglik. Keske mp3 icinde bi link koysaydiniz. Daha bi super oluyo. :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackmage Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 dark rulz :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazarus Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 demek benim gitmemi beklediniz haa.. sizi gidi .. şeyler sizi .. bende acayip eglen dim dun hele cressida ile bilmedimiz yerlere gidip deli dana gibi gezdim yaa hah ha superdi .. ama siz sonradan bokunu cıkarmıssınız ne diim kıskandım bi daha olmasın .. corp por atarım alaaamaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suican Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Bu ne bu ne bu neee naaptınız sizz toplantıyada gelemedik zaten :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 dj dark rulez sinisteren family rulez heheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2001 Şimdi buraya kocaman bir LoL Yazardım ama kasmıyım. Yalnız Tepkim aynen şöyle oldu "Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" *Küt* :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar