senator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sphere.ini de Clientversion=2.0.3 ama ben servera 2.0.7 ile giriyorum blowfish table değiştirdim ancak 2.0.7 ile gene giriyorum... ama 2.0.3 le giremiyorum bu nasıl bir çelişkidir... Esas amacımı sorarsanız serverıma 203 değilde sadece 207 ile girilebilir yapmak istiyorum ancak sphereserver.exe de loginkeyi değiştirdim (hex editle) client2.0.7nin loginkeyini değiştirmedim ama genede giriyor bu servera... daha diyecek kelime bulamıyorum en son care burası varsa anlayan biri bi el atsın... Bu arada Sphereserver version r4 02 [Bu mesaj senator tarafından 27 Haziran 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ON=@Login IF strmatch(,2.0.3) 'şu şekilde kontrol ettirebilirsin.[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Khazab, 27 Haziran 2005 14:25 tarihinde demiş ki: ON=@Login IF strmatch(,2.0.3) 'şu şekilde kontrol ettirebilirsin. Aslına bakarsanız onuda ekledim spheretablesa ama yinede bir sonuc arlamadım acaba sphere versionunda mı sorun var acaba diye düşünmeye başladım. Serverrında bunu yanlış cliente discconnect eden scp'i olan biri varsa yazarsa sevinirim özellikle r4 02 kullanan biri olursa daha iyi olur 2 gün oldu arıyorum, daralmaya başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 IF strmatch(,2.0.3) return 0 else f_disc return 1 [function f_disc] src.sysmessage Lutfen belirttigimiz client versiyonu ile giris yapiniz. disconnect return 1 böle olması lazım[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bapthekenk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 http://www.download.ultimaonline-freeshard.com/sphere/sphere_0.55R/sphere_0.55r402/ bu adrestekini dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 [spo1=Login.scp] [EVENTS e_no_origin] ON=@LOGIN if !(strmatch('','2.0.3')) src.sysmessage @54,,1 sunucusuna sadece sitemizde bulunan client ile girebilirsiniz. src.sysmessage @54,,1 15 Saniye içinde cikmaniz gerekmektedir. src.sysmessage @54,,1 Aksi takdirde accountunuz blocke edilecektir. f_disc return 1 endif [function f_disc] newitem i_insta_disconnecter act.equip //src.act.timer 5 [itemdef i_insta_disconnecter] name Instant Disconnecter id i_memory type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_decay On=@Equip timer 15 On=@Timer if () cont.stone cont.go star endif unequip return 1 on=@unequip src.stone src.go Star remove [EOF][/spo] Tables e eventsi eklemeyi Unutma[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone edit: smiley iptali. www.msxturks.com [Bu mesaj Cyclone tarafından 27 Haziran 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yok arkadaş olmayınca olmuyor denedim ayrı scp yaptım yok tablesa ekledim yok internette ne kadar böyle scp varsa bulduklarım yok gene olmadı... Çok saol emeklerin için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bakın belki ben yanlış bişey yapıyorum. [email protected] msn'em bu bana biri yollasın sunuda şu işgenceden kurtarayım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 207yle sokcan da ne olcak 203 clientın loginkey ve blowfish'ini editlersin verirsin millete. o kadar kasmaya gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senator Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hocam vazgeçtim 2.0.7den onu istemiyorum artık... benim istediğim olay serverıma 2.0.3 harici bir client sinek girmesin ben onu istiyorum ama yok cidden kendimden şüphelenmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bak arkadaslarin verdigi scp yi al ekle sdf.scp olarak koy scripts e sonra gir spheretables.scp de [skillclass 0],[skillclass 1] var orda on=@login in altinda f_player_login fln var oraya src.events e_aasfas ( yukarda verilen scriptlerin icindeki eventin adi ) oraya yazarsin olmasi gerekir oyuna girince disconnector eder aslinda ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 MSNM: [email protected] ekLe arkada$ım yardımcı oLayım sorununu tam buLaLım...[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - [Bu mesaj Governor tarafından 27 Haziran 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorenzoDeparture Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Birde sole bı olay wardı sanırım Staff accle gırersen ıstedıgın clientle gırersın.Player accountla dene dın mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar