BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bu arda tosun paşa 14 e yükselmiş hababam 6 cılığa düşmüş ehuehe :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: trikeratops, 26 Haziran 2005 21:03 tarihinde demiş ki: amelie nin neresi komikti. ben başından ortasına dek izlediğim kayda değer bi şey yoktu filmde. Zaten o liste en komik 100 film değil, en iyi 100 komedi filmi. Amelie de komedi filmi sayılabilecek bir film olarak görülmüş girmiş o listeye... Singin in the Rain de komedi filmi değil mesela... Gibi...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 turkuz ne dıyım yane yaprsak yaprız ıcabında[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bir çok ülkeyi gezmiş biri olarak sunu soleyebılırım türk lerin cok kotu olduu konular var ama sımdıye kdr gıttıım ulkeler arasındakı espiri anlayısı en gzl millet turklerdir bence.... Fransız:İrenç,Soğuk,Baydırıcı İngiliz:yoq....(bazı asırı komık fılmleri olabılır ama bu halka yansımamıs gibi geldı bana Almanya:Espiri yapılmıo....[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sawera aynen katılıyorum. ingiliz espri anlayışı bize göre çok düşüktür. ilginç herhangi bi olayın fıkra olarak anlatıldığını bilirim.. :P[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: BabacumMostors, 27 Haziran 2005 00:41 tarihinde demiş ki: bu arda tosun paşa 14 e yükselmiş hababam 6 cılığa düşmüş ehuehe :) Gönüllerim şampiyonu oldu 1 kere :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar