Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Oluyorum?

Laistragon

Öne çıkan mesajlar

said:
Khaldern, 27 Haziran 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
yalnız Laıstragonun ılk mesajını okurken yuh artık dedım cunku benım yasadıgım her seyı yasıyor..Gercekten manyak sasırdım ..Noluo patıye bole yaw?

+1 bende aynı durumdayım kardeş ya sanki herşey tekdüze ilk defa yazın sıkılıyorum[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

bilardo oynayın surekli ve tek basiniza. Yada bowling ne bileyim paintball bos zamaniniz olmasin. Kendinizi deneyin. Hiç yapmadiginiz seyler yapin. Sahile inin siyah benizli bir kiz tavlayin. Yada ne bileyim. Hoplayin Ziplayin işte...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün neredeyse 15km'lik bir yol yürüdüm.Evimden Bostancı Sahili'ne kadar yürüdüm.Hem biraz temiz hava aldım hemde canım hiçbir vasıtaya binmek istemedi.Şimdi geliyorda aklıma 5 saat boyunca oturup aynı yere bakmışım.Hiçbir şey yapmadan.Daha fazlada oturabilirdim belki.Telefon çaldı sonuçta.Anlamıyorum ya.

İşin ilginç yanı ne biliyor musunuz?Benim teyzem astroloji uzmanı ve kendisinden bugün bir şey duydum.Dünya'mıza AY en yakın dönemindeymiş ve bu insanları olumsuz yönde etkiliyormuş.Özelliklede yaz aylarında doğanları.

Ne kadar doğru yada yanlış bilmiyorum ama araştırdımda aynı sonuçlara ulaştım.

Saçma ama di mi?[signature][hline]| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar gerekli arastirmayi yapmamissiniz kimini olumlu kimini olumsuz etkiliyor. Daha cok Yay burcu ve Koc etki alani içinde diger burclarin evreleri tamamlandiklarinda etkilenmeye baslayacaklar ancak o zamana kadar ay etki alanini iice daraltmiş olacak...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman size meyan kökü ve 40 dağ gezerek, 40 bayır atlayarak bulacağın 7 yapraklı yoncalı bi tarif vereyim iyi gelir..

ya bole şey mi olur yazın doğdum psikopatım kışın doğdum yumuşağım..
yok ay yakın falanmış..
inanmıyorum böyle şeylere.. saçma..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Sosyal ağlarda paylaş

Ee ben koc burcuyum ama son altı aydan cok daha iyi hissediyorum kendimi nedense bu aralar ( teori coker ). Yalan kardesim astroloji vs hobi iyi guzel de o kadar yani.

Depresyondur olur herkese cesitli donemlerde. Hicbisey yapmak istemezsin oturursun oyle, discmande radiohead calar devamlı dalar gidersin. Genelde biseyi, birini ya da yeni bi heyecan arıyo olursun farketmesen de ama bulana/kesfedene/o seye baslayana kadar da bunu anlayamazsın.

Anti-depresana hic gerek yok bence, depresyon gayet saglıklı bi donemdir kendini anlaman tanıman icin biraz da cevrene farklı bi bakıs acısı katar. Yani sunu yap vs demiyecem cunku bence en iyisi bu donemi kendi basına atlatman, insanların tavsiyelerini dinleyip mantıklı dusunebildigin zaman zaten depresyonun etkisi uzerinde bayagı zayıflamıs demektir.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

TEk çözümü sosyal olmak bence. Pc ciddi anlamda sosyal hayatı baltalıyor. Farklı şeyler yap...

not: bi arkın dediği doğru her kezde böyle dönemler oluyor. bende kendimi Knight Online kaptırdğm zman böyle olmuştum.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...