metboy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 eskiden uo da bişeye çok kasıp ta onun olması gitarda çok uğraştığım bi soloyu çalmak basit bir programı iki saatte yazmam sonra onu çalışması :) kaybettiğim bişeyi bulmam icq nun açılması vs.[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Sabah kalktığımda yanımda yatan sevgilimin beni öpücüklerle uyandırması.(Bu da olacak bir gün inşallah)[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Eskiden UO'da yanda $u yazinin cikmasi..; Murderer! Criminal! Murderer! Criminal! Murderer! Criminal! Murderer! Criminal! Murderer! Criminal! Murderer! Criminal! Murderer! Criminal! Murderer! Criminal! Murderer! Criminal! Murderer! Criminal! Murderer! Criminal! Murderer! Criminal![hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 R.E.M Losing My Religion dinlemek beni kısa bir süre idare eder işte[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bilgisayarımın 1 gun duzgun calıstıgını gormek karşıya babaanneme yemege giderken bi terslik cıkması ve yemegin iptal edilmesi annemin evde olmadıgını bilmek ( bende paranoya yarattı, nezaman kapıyı duysam o geldi diye stress oluyorumö, paso sanki istemediim seyler yaptırıcakmıs gibi ) yemeksepeti.com dan siparis vermek siparis torbasını almak :D butun sorumluluklarımı yapmanın verdigi huzuru hisstemek ve hicbisi yapmak zorunda olmamak sabah kalkmak ve saatin 12 oldugunu gormek :) [hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... [Bu mesaj Sintisyzer tarafından 23 June 2003 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sintisyzer tarafından 23 June 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bu hayatta ufak şeylerle mutlu olmayı bilmezsen zaten işin zor olur.. snrm ufak şeylerle yetinip mutlu oluyorum herşey :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Fiercewind, 23 June 2003 04:01 tarihinde demiş ki: eminim bunla ilgili daha önce topic açılmıştır ama nası aratacağımı bulamadım......... daha önce açılan bi konuyu saptayıp eski konuyu bulup link vermek : http://www.paticik.com/forum/view.php?id=21558&page=1 :)[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 birinin beni düşünmesi hoşuma gider.. 5 para etmiyen hayatımda bi anlamım vamrış gibi gelir.[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar