Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 Öss Müfredatı

Tarantababu

Öne çıkan mesajlar

Yani bu duruma göre türevdi integrali bunlar hepsi dahil olacak sınava. Kesin ünilerin baskısıyla olmuştur bu iş. Ama hakkaten ben matematikten çektiğim kadar çekmedim hiçbir şeyden ünide. O açıdan belki iyi bile olabilir bundan sonra öss ye gircekler için. Hiç bişi görmeden calculusa girince insan afallıyor. Konuların artmasıyla belki sorular da daha yüzeysel ve kolay olur kimbilir. Zaten ilk uygulama senesinde kazık bi sınav yapamazlar isyan çıkar.[signature][hline]I'm rubber, you're glue.
Sosyal ağlarda paylaş

Ve hala utanmadan esitsizlik var katsayilarda diyolar,bende cinayet istegi yaratiyolar, madem imam hatipten cikanda melsek lisesinden cikanda ayni sekilde uniye girebilcekse ben neden normal liseye gittim? ben gerizekalimiyimki melsek lisesine gidip 3gun staj 2 gun okul olayi ile birlikte öss ye rahat ve huzurlu bi sekilde hazirlanmadim ?Biz zaten aptal beyinsiziz ya bi onlar akilli...
Basbakanda nedense konusmasinda hic imam hatipten bahsetmiyo ? hep meslek lisesinden giriyo konuya,icten pazarlikli iste,siyasetci ya.Utanmadan bide yök ün elindeki yetkiyi cikarilacak yasayla almakla tehdit edio milli egitim bakani,bari acik acik soyleyin BIZ IMAM HATIPLER ICIN YAPIYPORUZ BUNU deyin.sizi takan yok ne bok yerseniz yiyin deyin, bizde bosu bosuna biseyler yapicaz diye ugrasmayalim,herkez mutlu mesut olsun.[signature][hline]Yap Yakışanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Müfredat konusu degisiminde ise sunu derim; Bu degisikligin bu zamanda haber verilerek en az 1 yil sonraki sinavda gerceklestirilmesi bu sekilde lise2 den lise 3 e gecmis kisileri magdur durumda birakmadan yapilmasi lazimdi,zaten neyi duzgun yaptilar ki bunu duzgun yapsinlar.[signature][hline]Yap Yakışanı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuda haklısın, yeni sisteme kesin karar verildikten sonra bu açıklanmalı ve yeni sistem en erken 1 yıl sonra yürürlüğe konmalıydı- ki aslında iki yıl sonra konulması gerekirdi, böylece 4 yıllıkların müfredatı ve ağırlık verilen konular da daha net bir şekilde belirlenirdi.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Bariz bi sekilde patladik simdi, ha diyebilirsiniz sende ayni sinava giriceksin digerleride ayni sinava giricek,haklisiniz fakat su zamanda aciklanirsa bu (oss 2005 e giricekler stres yapmasin diyemis ne alakaysa) Daha onceden calisma programi hazirlanmis dershaneler ne derece basarili bi yontem uygulayabilir ogrenciler uzerinde bukadar zamanda ?
Ben jack in mahvolmus hayatiyim[signature][hline]Yap Yakışanı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu müfredatın gelmesi bu seneki ünivetsitelerin taban puanların yükselticektir yani seneye sınavı olacaklar kadar bu sene sınava girenler için de dezavantajdır.çünkü artık ah istediğim gibi geçmedi tercih yapmiyim demek biraz daha zor olacaktır.Kaldı ki Bu dershaneceiliği bekleninin aksine artıracaktır çünkü okulların çoğundaki eğitim yetersizdir.katsayı olayı şimdi engellense bile hükümet zihniyeti başta oldukça değiştirilmesi yakındır bu da zaten genç nüfusunun büyük bir kısmını çöpe atan bir ülkenin yaptığı büyük bir adaletsizlik olcaktır.korkum o ki sistem dewam ettikçe 5-10 yıla kadar devlet üniversitlerine girmek hayal olacaktır..[signature][hline]Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar..

[Bu mesaj MorningRise tarafından 23 Haziran 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...