Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Önce Lise 1 müfredatından 120 soruluk bir sınava girilecek. Sonra da bilgi ağırlıklı 120 soruluk ikinci bir sınava girilecek.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Size ne kadar zorsa dier insanlarda o kadar zor ondan kafayi yemeyin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Yani bu duruma göre türevdi integrali bunlar hepsi dahil olacak sınava. Kesin ünilerin baskısıyla olmuştur bu iş. Ama hakkaten ben matematikten çektiğim kadar çekmedim hiçbir şeyden ünide. O açıdan belki iyi bile olabilir bundan sonra öss ye gircekler için. Hiç bişi görmeden calculusa girince insan afallıyor. Konuların artmasıyla belki sorular da daha yüzeysel ve kolay olur kimbilir. Zaten ilk uygulama senesinde kazık bi sınav yapamazlar isyan çıkar.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 zaten eğitimin kalitesi açısından yeni sistem daha iyi, ama üniversitelere giriş zorlanacak ki bir çok eğitim görevlisi de bunu istiyordu zaten.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ve hala utanmadan esitsizlik var katsayilarda diyolar,bende cinayet istegi yaratiyolar, madem imam hatipten cikanda melsek lisesinden cikanda ayni sekilde uniye girebilcekse ben neden normal liseye gittim? ben gerizekalimiyimki melsek lisesine gidip 3gun staj 2 gun okul olayi ile birlikte öss ye rahat ve huzurlu bi sekilde hazirlanmadim ?Biz zaten aptal beyinsiziz ya bi onlar akilli... Basbakanda nedense konusmasinda hic imam hatipten bahsetmiyo ? hep meslek lisesinden giriyo konuya,icten pazarlikli iste,siyasetci ya.Utanmadan bide yök ün elindeki yetkiyi cikarilacak yasayla almakla tehdit edio milli egitim bakani,bari acik acik soyleyin BIZ IMAM HATIPLER ICIN YAPIYPORUZ BUNU deyin.sizi takan yok ne bok yerseniz yiyin deyin, bizde bosu bosuna biseyler yapicaz diye ugrasmayalim,herkez mutlu mesut olsun.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Müfredat konusu degisiminde ise sunu derim; Bu degisikligin bu zamanda haber verilerek en az 1 yil sonraki sinavda gerceklestirilmesi bu sekilde lise2 den lise 3 e gecmis kisileri magdur durumda birakmadan yapilmasi lazimdi,zaten neyi duzgun yaptilar ki bunu duzgun yapsinlar.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu sabah ntv'de osym ba$kani cikmi$ti anlatiyordu devam ediyor hala bir bakin istiyorsaniz...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu konuda haklısın, yeni sisteme kesin karar verildikten sonra bu açıklanmalı ve yeni sistem en erken 1 yıl sonra yürürlüğe konmalıydı- ki aslında iki yıl sonra konulması gerekirdi, böylece 4 yıllıkların müfredatı ve ağırlık verilen konular da daha net bir şekilde belirlenirdi.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bariz bi sekilde patladik simdi, ha diyebilirsiniz sende ayni sinava giriceksin digerleride ayni sinava giricek,haklisiniz fakat su zamanda aciklanirsa bu (oss 2005 e giricekler stres yapmasin diyemis ne alakaysa) Daha onceden calisma programi hazirlanmis dershaneler ne derece basarili bi yontem uygulayabilir ogrenciler uzerinde bukadar zamanda ? Ben jack in mahvolmus hayatiyim[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya amaç zaten dersaneleri dışlamak okullarda kalite olsa güzel olurdu bu ama... okulda bişi öretmiyolar ki çocuklara, türev integral isticekler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningRise Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu müfredatın gelmesi bu seneki ünivetsitelerin taban puanların yükselticektir yani seneye sınavı olacaklar kadar bu sene sınava girenler için de dezavantajdır.çünkü artık ah istediğim gibi geçmedi tercih yapmiyim demek biraz daha zor olacaktır.Kaldı ki Bu dershaneceiliği bekleninin aksine artıracaktır çünkü okulların çoğundaki eğitim yetersizdir.katsayı olayı şimdi engellense bile hükümet zihniyeti başta oldukça değiştirilmesi yakındır bu da zaten genç nüfusunun büyük bir kısmını çöpe atan bir ülkenin yaptığı büyük bir adaletsizlik olcaktır.korkum o ki sistem dewam ettikçe 5-10 yıla kadar devlet üniversitlerine girmek hayal olacaktır..[signature][hline]Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar.. [Bu mesaj MorningRise tarafından 23 Haziran 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Eger İmam hatipler ve Meslek liselerinin universiteye girislerindeki kat sayilar degistirilirse, ben bu ulkede okumayi, calisip cabalamayi reddediyorum. Aciklamayi üstte yaptim zaten.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sana yazık olur.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yazık oldu bize [signature][hline]Yap Yakışanı. [Bu mesaj daverc tarafından 23 Haziran 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yök imamhatiplilerin katsayısını yükseltmeyi "ilerde büyük tartışma ve sorunlara yol açacağı" gerekçesiyle reddetti zaten, rahat ol yani =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ulan istediğim yeri anca tam tutuyodu puanlar bence de yükselcek babayı alcaz : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Evet yök reddetti ama basbakan ve milli egitim bakani, acikca istediklerini dile getiriyolar ve yok u bariz bi sekilde tehdit ediyolar :)[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bu arada cidden bu sene tercih yapmayan olmucak gibi,tercihler dikkatli yapilmali yani.Ek kontenjanlar hayal bile edilmemeli :/[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Millet yüklenecek işte...Genede herkesin tercih yapacağını zannetmiyorum.Sadece yüksek puan çıkıpta tercih yapmayanlar azalır,o kadar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Belli olmaz hiç ama büyük ihtimalle herkes tercih yapacaktir... yinede en fazla 5-6 oynar gibi geliyor bana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 cebe msj attılar yarın dersaneye cagırıyorlar acıklama yapılıcak fln gelın hede höde diye.hadı hayırlısı girdi ztn :hmm:[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Dersaneler basladimi ya ??[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 peheww, yeni sisteme kaldım (: bu sene tercih yığılımı olur, benim gibiler çatlaklar kalır bir sonraki sisteme heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: daverc, 23 Haziran 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Dersaneler basladimi ya ?? yok ı$te yenı sıstem hakkında bılgı verılecek $u saatten sonra gelın ve bılgı alın fln.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hangi dershane nezaman veriomus bilgiyi ? gideyim bende bari oreniyim su olayi ya[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar