Ringwraith55 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ewt basliktan da belli oldugu gibi yazlikta 56k ya bagimli olmak istemiyorum :) Ozellikle cesme de adsl port u var mi ? Yada baska onerileriniz var mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 evet var,hatta internet cafeler bile var adsl'li...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hadi ya cok ii :D tabi simdiden basvurmak lazimdir demi 2 hafta falan sonra acilsin diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Belli bir timer veremiyorsun :) başvuruyorsun açılıyor[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 adsl portun olmadığı yer kaldı mı?[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yazlıkta da internetsiz yapın kardesim ya. kısın yeterince pc basında curuyoz zaten. az ve öz girin internete yazın. denizin kumun tadını cıkarın :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hayir yani ben normal de kablo cuyumda izm de falan ark lar cok beklemisti yer yok falan demislerdi cesme de ole bisi yoktur heralde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Eskidendi o..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... [Bu mesaj Zagg tarafından 27 Haziran 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Tamam tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 abi yazın yapmayın ya internet falan engellemeyin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 abi ayzınıza yazık. Ben 10 gün sonra gidince çeşmeye ne tv ne pc ne internet kalcak. Sadece deniz, kızlar, güneş, kumsal, bar, disco, club her türlü çılgınlık mangal partileri, sahilde romantik geceler... Ya yapılacak o kadar çok şey varken kim takar neti?[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yazlık ve internet iki ayrı ucu temsil eden kelimeler :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yazın internet olmaz, en azından tatildeyken[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yazlıktasın yapma yaw kendini internete kaptırma ara ver biras git geceleri diskoya falan gez eglen tatil yap zaten bir kış boyu bilgisayar basındayız yazın dinlen :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yazlıkta internet i beleş yapsalar bağlatmam.Oraya tatile gelmişim zombi gibi allahın sıcağında bilgisayar başnıda mı oturcam millet kulaç atarken.[signature][hline]The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tatile bi gidip internete giren Sherefsiz[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bende yazlıktayım. superonline'ın dialup şeyini kullanıyorum. telekoma göre hiç sorunsuz çalışıyor. adsl bağlatmayı düşündüm gibi ama tabi bilemiyorum. telekomdan adsl pöhöhö :) paran varsa uydu alabilirsin. bazen yazlıkta bilgisayar lazım olabilir. yazlık alanlardaki kazık internet kafelere göre çok çok daha iyi oluyor. işleri olup günde 1-2 saat bakacaklar için bence lazım.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yahu tamam orda konuyu kapattim ben :) deniz hava olaylar hos ama net te lazim bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar