Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rest in Peace Gecevardiyası

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

said:
ZaugnaKhaldun, 28 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
marmarise akıyorum, kişiselde de topic var zaten, iplemediği için kimse msj yazmıyor gerçi

soldat yapcaz bu akşam - ultima yapıcaz üstüne - msn chat de yapabiliriz

kaybolmayın yani bir yere

harbiden karar verelim, yeni varta bu mu, bu da şutlanıcak tahminimce çnkü???

of ulan bi ben burdayım anasını satiim.
bulsam bi yolunu kaçıcam gidece buralardan[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 28 Haziran 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
yok erutan post kasmak için demişsin de sen zamanında napıyodun da bizi suçluyosun asdasd

hem olsaydı şimdiye kadar gider yazardınız bişiler

Git bak bakalım Şahsen ben vartacı olarak Orda takılcam.Garbage da olması beni ilgilendirmiyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

+1[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 28 Haziran 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
Garbage'a burdan muhabbet etmeyin lütfen.
Tık for WARTA

Peki biz sizi ararız =))) (ıyyk)
eet postunu kasan burda kassın ![signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...