aephra Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ARKADAŞLAR benim spherede devamlı bu hatayı verior arka arkaya nedir bunu çözen yada bilgisi olan yazsın lütfen ..... CRITICAL: Exception code=0c0000005,addr=04c0d1 KAFAYI SIYIRCAM YAW devamlı safe moda geçioruz ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Hata'yı bilmiyorum ama böle sphere sapıttığında(ki arada bir sapıtır)scp leri ve save dosyalarını başka bir sphere'ye aktar. (SCP'ler hepsini değil, tabi yeni yazdıklarını). Aslında yine aynı sphere'yi kurmuş gibi gözüksende çoğu zaman işe yarıyor. Aynı hatayı vermeye devam ederse, bence scp'lerine bir göz at. Sphere'dir delidir, ne yapsa yeridir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aephra Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 valla kafayı sıyırcam şimdi sphereyi tekrar atıyorum dediğin gibi scplerde olabilir ama hangisdinde sorun var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Sanırım herhangi bir gump id'sinde sorun çıktı.Emin değilim çok garip...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yeni konu açmaya gerek yok zaten varmış.. Bendeki sroun aynı sorun :) cevabı bilen varsa lütfen yardımcı olsun.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar