LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya ama keşke ole kopeklerin girebilcegi biyere bırakmasaydın ya ..ne bilim yani yanınd a fln olsaydın keske..ama uzuldum ya başın saolsun ... :.([signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Off ya ağlıyorum sinirden lanet olsun benimde kedilerim var başına gelse ne yparım lanet olsun yaa çok geçmiş olsun başın saaolsun kardeş[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya cidden ya benim köpeğim ölse naapardım bilmiyorum :( başın sağolsun[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 13 Haziran 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 [spo1=Ne diyeceğimi şaşırdım.]Nur içinde yatsın[/spo][signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çok kötü bir durum gerçekten de.. :([signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 basın soalsun[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Derdini anlayabiliyorum. Benimde bi kedim yan komşum tarafından tekmelendiğinden iç organları zarar görüp ölmüştü. Yoktum ben evde annem veterinere götürmüş bişi yapamamışlar uyutamamışta.. Kedi 9 küsur saat beni beklemiş. Annem o kadar uzun durunca düzeldi zannetmiş. Kapıyı açıp içeri girdiğimde çok ince bi "miu" sesi duydum evdeki havadan yada neden bilmiyorum farkettim durumu sepetinde yatıyodu hali yoktu. kucağıma aldım hemen 10 dakka kucağımda durdu sonra bahçeye gitti zarzor yüriyerek ordada öldü.. üzerinden 2 3 sene geçmesine rağmen yazarken bile 2 3 damla yaş geldi gözümden.. Bahçeye gömdüm ve yan komşunun bahçesine girip bahçeye açılan kapısıyla beraber salonuna girdim. üvey babam zor aldı adamın üstünden beni. Başın sağolsun. :'([signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla cok kotu olmuş cok uzuldum başın saolsun :([signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ay çok fena oldum ya başın saolsun =o/[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spongy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 çok üzüldüm :( benimde kedim ölmüştüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Çok üzücü gerçekten..Nur içinde yatsın kediciğin.. :( Benim kedim ölse kafayı yerdim herhalde..Ki geçen hafta komşunun kedisinden kurtacağım diye bacağımdan oluyordum.. :( Köpekler için artık bişeylerin yapılması gerekli bence.. :( Toplatılıp öldürülmekle bu sorunun kökü kurutulmaz. Belediyelerin barınak yaptırması gerekli..Ayrıca sokak kedilerini de unutmayalım!! Benim eniştem veteriner..Ben işyerindeyken 7-8 yaşlarında bi çocuk gelmişti, kucağında van kedisi vardı. Kendi kedisi..Araba çarpmış. Dışarıdan hiçbişeyi yok ama iç kanama geçirmiş. Çocukla birlikte ben de ağlamıştım. Eniştem iğne vurdu acı çekmesin diye..Yapacağı başka bişey yoktu..Kaybettik.. Çok ama çok üzücü! :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spongy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hayvan sevgisi çok başka bişi. o öldüğünde içinizden bi parça kopmuş gibi oluyor.. benim 2 tane kedim vardı. birine araba çarptı caddede buldum :( sonra bitane iran kedisi aldım inanılmaz şirindi. adınıda gizmo koydum o da 1 yaşına girmeden pencereden atlatı yada düştü :( çok ağlamıştım bi daha kedi almamaya tövbe ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 başın sağolsun.. :([signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 basın saolsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spongy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar