Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yaklaşık 6 yaşında Ankara kedisi bir gözü olmayan ve iki kulağıda duymayan Kedim "Adam"'ım dün bahçedeyken köpeklerin sesini duyamadığı için köpekler tarafından öldürülüp parçalandı :-( Ankara - Bahçelievler semtinde köpek besliyen arkadaşlarımız var ise (bahçede yaşayan) köpeklerini bir süreliğine evde barındırsınlar.Belediye ekiplerine haber verildi sokak köpekleri toplatılıyor bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 :( geçmiş olsun.. üzüldüm.. :([signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Juice Newton - Just Call Me Angel of the Morning | arşiv**** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 geçmiş olsun, kötü olmuş :( gerçekten üzüldüm :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 başın sağolsun......kedi besleyen biri olarak çok üzüldüm..... benim kedime olsa naparım bilemiyorum.........gerçekten zor bir durum.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 1 ayda evdeki kedi nufusu 4 den 1 e indi çok kötüyüm ya off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Geçmiş olsun..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 geçmiş olsun çok usuldum boyle ölmesi daha bir üzücü :([signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 off harbiden çok kötü bi olay 5 yaşında bir kedim var 5 yıldır bakıorum hrhalde öldürülse öldüren hayvanı lime lime ederim o kadar seviorum kedimi :/ belediye adam gibi hayvan barınakları yapıp kedisini köpeğini hayvan barınaklarına koymuor sonuç hayvanseverlerin başına patlıor...[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 başın sağolsun. geçen sene ben de kaybettim kedimi. acısını iyi bilirim hala taze bende çünkü. üstelik hastalıktan vs. gibi beklenen bir durum olmayınca iyice şoka giriyor insan. gerçi bu şekilde yani hastalıkla vs. uğraşmadan hayvan için daha iyi belki ama off nebiliim bu konu açılınca kafam karışıyo herneyse.. en azından evde başka kedin de varmış tek olunca iyice zor oluyor.[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 başın sağolsun , çok üzücü..[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 çok çok üzücü..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 başın sağolsun...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 çok çok üzüldüm geçmiş olsun :/[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 başın sağolsun :( .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 çok kötü bi olay ya.. benimde kedimi öldürse bi köpek herhalde tüm grubu öldürürüm direk ne bliyim. düşünmek bile istemiyorum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 çok üzüldüm yaa geçmiş olsun...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hayvan almak çok güzel bişeyde ölüsünü görmek fln çok kötü bi durum ya :/[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 [spo1=dikkat]yahu arkadaşlar hasta olunca geçmiş olsun denir birisi ölünce başın sağolsun[/spo][signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Benimde güzel iran kedim öldü yaaa :([signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Başın sağolsun benimde grafik hocamın 15 senedir beslediği 2 kedisi 9 ay arayla öldü.2.si öldüğü zaman ertesi gün okulda gördüğümde aşırı derecede yıkılmış bir insan karşımda duruyordu.Tahmin ederm seninde durumun ondan farksız değildir.Benimde 1.5 aylık beslediğim yavru kedim var.Onun bu hayatta olmadığını düşünmek bile beni yıkıyo.Tekrar başın sağolsun...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 köpekleri çok severim ama saldırganlarından nefret ederim ya.Mesela bi Chow-chowla bi kurt arasında çoook fark var. Berbat bi olay gerçekten üzüldüm.Kedim olmadı hiç gerçi ama kötü olmalı.Köpeğimin 2 gözü de kör ve sağırlaştı.Çok az bişey görebiliyo.Koklayarak hareket ediyo.İşkence çekişini görmek de çok kötü bişey.Duvara çarptığı bile oluyo bazen. *sırıtır*[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada) Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda) Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda) Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada) SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi) Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone MMO Rekoru kırmış bir türk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 geçmiş olsun...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Başın sağolsun[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 benişm başımdanda böle bi olay geçit gibi..karşıda CRR nin önünde saat 4 gibi..bizim gösterizmiz vardı CRR de..kedi karşıya geçerken jip in teki gelip direk koydu tanponu..tam önümde oldu..kedinin beynigözmü önünde dışarı fırladı...elide yemek vardı ekmek arası bişiyler direk kustum...çok kötü yaaa[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 iğrenç dikkatsiz insanlar kötü bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar