Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 geçen gün aldım bu oyunu. hiç beğenmedim açıkçası açmamla kapamam (hatta uninstall etmem) bir oldu. sizce ön yargılı mı davrandım oynayan güzel bulan varsa yorumlarını yazarsa sevinirim.[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu oyunsa nereden buldun? ;)[signature][hline]Embrace the shadow!
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 evet o oyun traps of darkness mı ne öle bişey. yeni çıktı ama bu oyun merlinin kazanında daha mayıs ayında tanıtıldı. burada[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 nası yeni çıktı be ehe 3 senelik oyun o,zaten oradaki yazıda yeni çıktı yazmıyor gördüğüm kadarıyla ;)[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 psikolojik iste . 3 sene oncesinin oyunu oldugunu bilse belkide bir oturusta bitirekcekti :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 merlininkazanındaki yazıyla beraber oyunculara geldi. belki de tekrardan yapıldı fln bilemem.[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun
Öne çıkan mesajlar