Calanthalas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 merhaba herkese... Lexius'a özellikle teşekkürler bu arada.. neyse işte geldik burdayız biz bu işte ustayız demek için sanırsam biraz zaman geçmesi gerekecek o zaman geçerken şöyle diyim ben izmir 17 Erkek (yakında umarım ankara olcak) ad onur takip mesafem biraz uzak olduğundan çok sıkı bi takipçi olamayacaksam da yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerek sözlerime son veriyorum[signature][hline]Now everything is said See my eyes Are full of tears And a cruel price We've paid But still I can't claim That I'm innocent Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 komigiz galiba brz... ehuehuehue..:) neyse hoşgeldin diyim sana..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hoşgeldin[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calanthalas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 valla komik girmek istemezdim ama biraz önce andacın son sayfasına geçtik... naparsın bünyede oluşan fazla mutluluk hormonu dışarı iğrenç muhabbetler olarak çıkıyor işte... neyse beni tanıyan birkaç kişi vardır belki burada... yoksa da tanışmak için hevesliyim şu ara... görüşmek üzere...[signature][hline]Now everything is said See my eyes are full of tears And a cruel price we've paid But still I can't claim that I'm innocent Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 tırsıyorum ben hoşgeldin yine de[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Abi burası arkadaş sitesi değil :) Şaka bi yana hoşgeldin[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ho$geldin.[signature][hline]Kill For You ! The Rushing Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hosgeldın[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ewt ilk hoşgeldin dediğim kişisin amacım hoş karşılamk değil post kasmak ama olsun hoş karşılamk istemesemde hoş gelmiş bulundun bizde seni hoş karşılayalım[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hoşgeldiniz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ii uu asl ? Hoş geldin.. Hahah topic tarihi güzel denk gelmiş 27 Haziran 2005 00:01 [signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... [Bu mesaj Zagg tarafından 27 Haziran 2005 10:21 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 onur... Onuru tersten oku Runo... *! hamit abi gibi kafasını sallar * Run ingilizcede ne demek? kaçmak demek... *! yine sallar * Dön başa DÖN DÖN! Anladın sen anladın... Anladın anladın... *! uzaklaşır * anladın anladın Hoschegeldin.[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hoşgeldn:)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ho$geldin![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hojgeldin[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ho$geLdn!..[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hoşşgeldin :)[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Erutan, 27 Haziran 2005 10:23 tarihinde demiş ki: onur... Onuru tersten oku Runo... *! hamit abi gibi kafasını sallar * Run ingilizcede ne demek? kaçmak demek... *! yine sallar * Dön başa DÖN DÖN! Anladın sen anladın... Anladın anladın... *! uzaklaşır * anladın anladın Hoschegeldin. ohe lol[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 slm:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.