maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 İlginç olaylar serisi.. Bilgisayarı oldukça normal bir şekilde çalışır durumda sabah kullandıktan sonra kapatıp evden çıktım . Akşam eve geldiğimde bilgisayarı açtığımda ekrana herhangi bir görüntü gelmedi , Kasadan herhangi bir alarm sesi de gelmiyordu. Tek gösterge HDD ışığının aralıksız yanmasıydı . Bu olay daha önce de bir kez oldu , bilgisayarda divx izlerken makinanın kendini kapatmasından sonra aynen bu şekilde çalışmayı kesmişti . Sonra işlemciye kadar söküp tekrar taktığımda çalıştı . Sonra aynı olay bir kez daha oldu kapatıp Fanla biraz oynayınca makina açılmıştı . Bu sefer ise bu yollar bi işe yaramıyor . Şu anda bilgisayarın kendisi açılmayı reddediyor . NE olmuş olabileceği hakkında bir fikriniz var mı ?[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Donanımsal bir problem sanırım. Bilgisayarın çalıştığından eminsin değil mi ? Fan'ın döndüğünden falan ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Evet fan dönüyor kasam açık zaten .. Ekstra bir fan var makinamın üzerinde (GIGABYTE) .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bu tarz problemler genelde ekran kartından kaynaklanır... ekran karçıtını monitor grişi ile biraz oyna... problem oradan kaynaklanmıyor olabilir. olmadı ekran kartını çıkart ve tekrar tak... kolay gele[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ekran kartımla alakalı bir durum sözkonusu değil . Allahın belası Gigabyte Fanı çıkartıp işlemciyi söküp baştan taktım .. fanı monte etmeden (üstüne tutarak) makinayı çalıştırdım ve açıldı , sonra Allahın belası fanı (yarım saat takmaya çalıştıktan ve başardıktan sonra) takıp çalıştırdığımda yine aynı şey oldu ve makina açılmadı ... Yeni bir fan alsam acep problem düzelir mi dersiniz ?[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Evden cıktıgında bilgisayarda hangi program acıktı? ben ares kullandıgımda oluyor bahsettigin olay ondan soruyorum. Prdn özür dilerim.Okudugumu tam anlayamamısım :) [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 27 Haziran 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Evden çıkarken bilgisayarı kapattım açık bırakmadım yani .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bence anakart patlamış[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 garip ya, fan yokken acilmaya izin vermeyen anakartlari biliyorum da, fan varken acilmayani ilk defa duydum :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ya şöyle ki Fan yokken çalışıyor değil Fan yerine oturduğu zaman makina çalışmıyor . Fanı Oturtmadan üstüne koyunca işlemcinin , makina açılıyor .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar