Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarın Açılmaması

maxigenous

Öne çıkan mesajlar

İlginç olaylar serisi..

Bilgisayarı oldukça normal bir şekilde çalışır durumda sabah kullandıktan sonra kapatıp evden çıktım . Akşam eve geldiğimde bilgisayarı açtığımda ekrana herhangi bir görüntü gelmedi , Kasadan herhangi bir alarm sesi de gelmiyordu. Tek gösterge HDD ışığının aralıksız yanmasıydı .

Bu olay daha önce de bir kez oldu , bilgisayarda divx izlerken makinanın kendini kapatmasından sonra aynen bu şekilde çalışmayı kesmişti . Sonra işlemciye kadar söküp tekrar taktığımda çalıştı . Sonra aynı olay bir kez daha oldu kapatıp Fanla biraz oynayınca makina açılmıştı . Bu sefer ise bu yollar bi işe yaramıyor .

Şu anda bilgisayarın kendisi açılmayı reddediyor . NE olmuş olabileceği hakkında bir fikriniz var mı ?[signature][hline]MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz problemler genelde ekran kartından kaynaklanır... ekran karçıtını monitor grişi ile biraz oyna... problem oradan kaynaklanmıyor olabilir. olmadı ekran kartını çıkart ve tekrar tak... kolay gele[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kartımla alakalı bir durum sözkonusu değil .

Allahın belası Gigabyte Fanı çıkartıp işlemciyi söküp baştan taktım .. fanı monte etmeden (üstüne tutarak) makinayı çalıştırdım ve açıldı , sonra Allahın belası fanı (yarım saat takmaya çalıştıktan ve başardıktan sonra) takıp çalıştırdığımda yine aynı şey oldu ve makina açılmadı ...

Yeni bir fan alsam acep problem düzelir mi dersiniz ?[signature][hline]MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...