Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Umut fakirin ekmeği...

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

bence olabilecek en kibar sekilde bana göre deilsin demiş hatun ben de olsam bole derdim..ne deseydi.."saol her otobüste görene baksaydım ohooo be anam hadi naş" mı?daha rahatlatıcı mı?sen gaza gelme evladım hatunun insan tarafı güçlüymüş bana göre..[signature][hline]* veruca¹º*
..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep..
Sosyal ağlarda paylaş

üzüldüm o mesaja bosver ramses takma
"Sende iyi bi insansın!" harbiden ne salak bı mesajdır ya.

Sen sanki kıza "SEN ÇOK İYİ Bİ İNSANSIN YA SENIN KADAR İYİSİNİ GÖRMEDİM" demişsin gibi oluyo. Halbuki kıza duygularını acıklamıssın sen. Buna boyle bi karsılık bence hoş degil.

Ramses ask boyutuna gecmeden kendını frenlemeye calıs(evet) ve en kolay sekılde unutmaya calıs bence.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

kız görüşürüz demiş. bunda bir umut var bence. görüş sen de. belki etkilersin. dersin görüştüğünde biraz tuhaf oldu mesaj falan kusura bakma dersin.. yani en azından iletişime girmişsin iyi ya da kötü. kötü bi mesaj yazmamış bence. ne desinki, ben de senden çok hoşlanıyom aşkım falan deyip kucağına mı atlıcaktı ?
yaptığını başlangıç olarak kabul et, kızla beraber vakit geçir,o zaman kızın duygularını daha iyi anlarsın.
ama mesajından sana karşı nötr olduğu belli. +'ya veya -'ye çevirmek senin elinde. daha hiçbişi belli değil yani bence.[b][signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )

[Bu mesaj somebody tarafından 25 Haziran 2005 11:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
somebody, 25 Haziran 2005 11:36 tarihinde demiş ki:
kız görüşürüz demiş. bunda bir umut var .

ya umut kirmak gibi olcak ama ben ve pek cok insan gorusuruzu gule gule olarak kullanir[signature][hline][b]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you
düzbaşı trgdy

[Bu mesaj trgdy tarafından 27 Haziran 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...