Zopik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konu başlıkta da belli aslında. Amerika'daki bir üniversiteden diplomanız olacak bitirdiğinizde (ki ülkenizden ayrılıp gitmek zorunda değilsiniz. Türkiye'de okuyacaksınız) ve bu diplomanın uluslar arası platformda geçerliliği olacak. Dahası bu diplomayı IBM ve General Motors geçerli sayıyor kendi bünyesinde. Kıytırıktan bi üniversteden çıkıp karşımıza gelmişsin muamelesi yapmıyor yani. Ne dersiniz ? Cazip mi sizce ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 duruma bagli . demek ki imkan ve cevre sahisin . yok hasbel kader okuyorum diyorsan hic kasma direkt git askere .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bence cazip. sonuçta amerika'da bir okulu bitirince illaki iyi ingilizcen olacak. hadi üzerine bir dil de orada verseler , ayriyetten yaşam şartlarını görünce ve iki kere yurt dışına çıkıp sadece türk milletine bok atma seviyesine gelince , her yer seni kabul eder. neden etmesin ki.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 anlamamışsınız o kısmı. yurt dışına çıkmıyorsunuz. Tükiye'de İstanbul'da okuyosunuz. Ama aldığınız diploma bir amerikan üniverstesinden oluyor. dahası imkan olması ile pek alakası yok. böyle birşey için imkan yaratılabilir. askerliğimi -muhtemelen- 6 ay yapıp geleceğim. sonrasında 2. bir diploma almak, yüksek lisans yapmak ya da doktora yapmak neyin kötüsü ? soru sadece yök'ün tanımadığı bir üniversteden alınan diplomanın insanların ve şu andaki büyük firmaların gözündeki değeri.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 anlamamışsınız demek karşındakine suçlama olur. insanlar nezaket sebebiyle genelde "anlatamadım sanırım" der. neyse , konuyla ilgili bir bilgim yok.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull [Bu mesaj Head tarafından 25 Haziran 2005 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Cazip degil Eninde sonunda turkiyeye donuceksin o yuzden gelecegini garanti altina al Ha bu sure icinde YOK o diplomayi gecerli sayarsa bilemem[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 eğer yurtdışında yaşamak istiyosan olabilir de türkiyede zor. zaten eğitimciler çok parlak amerikan üniversitelerinden olmadığı sürece pek tavsiye etmiyolar amerikada eğitimi[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yurtdisinda yasayamaz Eninde sonunda turkiyeye donucek[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o kadar kesin konuşmak doğru değil. yıllarıdır yurtdışında yaşayan insanlar var, türkiyeyi 2. ülkesi gibi kabul eden insanlar =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Arkadaşlar bin kere mi söylenecek, Amerika'da okumuyorsunuz, sadece diploma bir Amerikan Üniversite'sine ait olacak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ya cok kolay bunun cevabı? Yurt dışında çalışacaksan cazip. Türkiyede çalışacaksan değil. bildim mi?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 @elvyn : zaten eğer türkiyede çalışmayı ve yaşamayı planlıyosa yökün kabul etmediği bir diploma ile işinin zor olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. daha sakin olup dikkatle oku istersen.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 25 Haziran 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ya sen yurtdışında yaşamayacak ki. Siz yurtdışında yaşamaktan bahsetmişsiniz. Sakin ol ayakları yapma şimdi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Diploma turkiyede gecerli degil ? Mangalmi salliyacak turkiyede arkadasin dedigi gibi Yurtdisinda calismasi gerekicek[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ya bir diplomanın türkiyede geçerliliğini sadece yök mü belirliyor ? hani sadece imza atıp yerinde oturacak bir tipte değilim. demek istediğim ben türkiyede ki aptal sistem yüzünden okuyamadığım ve okumak istediğim bölümü bu şekilde okusam işsiz mi kalırım? hani kalkıpta ulan bu adam güzel güzel okumuş 2. diplomasını almış iş vardır bunda diye kimse düşünmez mi? bir ikincisi siz nasıl bakarsınız böyle bir olaya? kıyaslama düzeyiniz ne olur ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ben olsam YOK u takmazdim Zaten 5-10 yil icinde degisicek[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 işin hazır diyorsan oku.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 okuyacagın bölüme baglı.. imza yetkisi tam olarak hangi bölümler için gecerli tam bilmiyorum ama makine, eletrik/elektronik, inşaat mühendislikleri gibi bölümlerde önemli olması lazım.. ama sen kalkıp da bilgisayar müh. nde okuyacaksan zaten git oku derim..ha illaki bilgisayar mühendisligi olması sart deil, eminim daha bircok bunun gibi bölümler vardır.. bi arastır önce.. firmalar da bi yere kadar diplomaya bakar, sen orda adam gibi egitim alırsan iş bulmada sorun yasayacagını sanmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Newport Uni? Büyük ihtimalle bu okul ama sen bi cevap ver ondan sonra söyleyeceklerimi söyliyim.. [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 25 Haziran 2005 10:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 evet newport uni.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 birde zaten fizik okuyorum ben. ( pek sayılmaz gerçi ama hala öğrenciyim en azından :p ) eh okuduğum okulda ki danışmanım sağolsun hiç bir yandal ya da geçiş şansım kalmadı. bilg. müh. alıcam alırsam bu tip bir üniden. orta öğretim muhabbeti yüzünden yeniden farklı bir ünide bilg. müh. kazanma ihtimalim yok. ha özel üni diceksiniz ki bu üniverstenin türkiyedeki özel üniverstelere göre fiyatı 4 te 5 te biri kadar. o yüzden daha cazip.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Zopik bende yök'ün şu anda tanımadığı bi üniversteye gidicem, 4-5 senelik okul hayatımda tanımasını umacağım. sonra geldiğimde tanımamışsa çok kızacağım..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben diplomaya diploma demem YÖK denkliği olmadıktan sonra tecrübe konuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Ceday, 25 Haziran 2005 09:42 tarihinde demiş ki: aha ceday diil mi bu yahu[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 abim yurtdi$inda okudugu icin biliyorum yok'un saymasi onemli degil universiteden bir belge aliyorsun tamamladigina dair ve diplomanla beraber ankara'da bir yere gidiyorsun ve tastik ettiriyorsun gecerli oluyor.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar