BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 açıklama tarihi; Bush: Türkiye'de nükleer silah olduğundan şüpheleniyoruz Biz: haa oldu canım.. Açıklamadan 2 ay sonra; Bush: Türkiye'de nükleer silah bulduk ve Türk hükümetinden bu silahları ortaya çıkararak yok etmelerini istedik. Biz: nası ya? Açıklamadan 5 ay sonra; Bush: Türkiye'yi nükleer silahlardan temizlemek ve demokrasi getirmek için Türkiye'ye asker çıkarıyoruz. Biz: WTF! İşgalden 10 ay sonra; Bush: Hiç bir nükleer silaha rastlamadık ama Tğrk halkına demokrasi getirdik ama bazı militanalr yüzünden demokrasi getirmeye devam ediyoruz, bu ülkeyi yeniden kurmaya başladık ilk olarak batmandaki petrol rafinerilerine ve batıdaki bor madenlerini kurmaya başladık. Biz: Horosbu çocukları! Saldırın! Alla Alla Alla Alla...[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ahaha walla petrol kaynağı bitsin bu yazdıkların gerçekleşicek gibi[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 cihada döner yani en sonunda yeni hedef, yeni saldırılar eninde sonunda sıranın bize gelecegenizi göremeyip de bik bik ötenlere lanet olsun[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
turko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bu şerefsizler giderek yakında gelir buralara! gelsinler bakalım gelecekleri varsa görecekleride var![signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee,
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 üretiriz tabi burda benim gibi deha fizikçiler olduğu sürece çok şey yaparıs atom bombasıda yaparıs yoğurtta yaparıs her türlü... önemli olan yapabilmek değil yapmak ahanda bak burda diyebilmek[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Kurtlar vadisi, metal firtina ve sifre uclemesinden etkilenen ve hayali bir isgale karsi simdiden cephe olusturmaya calisanlarada lanet olsun.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hıc korkmayın connılerden valla ırak savasından battılar batıcakalrı kadar bır savas daha adamalrı ııce cokertır kaldıkı çin in bu defa sessiz kalıcagınıda tahmin etmiyoruz bıde bunun ustune Turkıyeye gırme hayallerı kurarsa coniler vay hallerıne derım hemde tarafsız davranarak kaldıkı Turkıyeye yapıcagı bı saldırıcan once orduyu etkısız hale getırmesı lazım onuda ıcerdekı amerıkan uşakalaruna yaptırtıyor bır guzel odenekelr kesılıyor fazla dıye asker sayıları ındırılıyor ordu ıse aslanalr gıbı kapıtalist duzene ayak uydurup şirketleşiyor savunma sanayını bırakın kurdugu şirketlerle tıcarete bıle hayat katıyor soyle veya boyle annıycagınız bızım ordu devıre ayak uydurmayı bılır ayrıca demeyın herıflerde atom bombası var dıye bu defa atmak yemez cunkı japonyaya atılmadan once kımse bılmıyordu bu meretı sımdı herkes bılıyor atarsa kendını rezıl eder zaten dunya bızım olucak bırgun herkes uzaya cıkıcak dunya ıse bıze kalıcak derdık ama Hava Kuvveleri cok saglam calısıyor Roketsan ozellıkle yanı uzayda turkler fantezı degıl artık kısa menzıllı balıstık fuze bıle uretebılıyor su anda turkıye platformalrı yenı çinden aldık daha dusundumde belkı independant platform olayıyla nukleer ı karıştırdı eheuehu gercı yapılan turk malı fuzelerımıze nukleer başlık takabılıyoruz ama neyse sanırım anladım olayı eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 5 amerikalı furmadan gitmem uleyn
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Kreese, 26 Haziran 2005 23:43 tarihinde demiş ki: askeriye gibi sağlam bir kolumuzla bazı bilgisiz arkadaşların alay etmesi beni rahatsız etti ondan öyle yazdım ufak da bi espri yaptım öküzün altında buzağı arar olmuşsunuz siz iyice edit:hayır ben birileri hak vercek diye düşünüyorum moralimi bozdunuz,hassas bi insanım ben herşeyden çnce ben bu konuda alaycı bir mesaj kullanmadım 2. olarak nükleer silahlar askeriyenin değil bilim adamlarının kontrolündedir, tabiki askeriyenin haberi,bilgisi,kullanma yetkisi vardır. daha sonra senin babanın askeriyede görveli olması, nükleer silahlarla ilgili bilgili ve yetkili olması konusunda bize bir ipucu vermez. 4. olarak beni rahatsız edenin babanın asker vs. olması değil, senin bunu dile getirmen, insanların benim dayım bilmem ne , amcam mafya, babam general diye ortalarda dolaşması hoşuma gitmiyor son olarak askeriyenin ne kadar ciddi ve türkiyenin neredeyse en düzgün kurumu olduğunu biliyorum, ve dalga geçilmesi benimde hoşuma gitmez. ek olarak senin espiri yaptığını ve bukadr tartışılacak bir mesaj atmadığının farkındayım ama bende "benim kuzen sedat peker" şeklinde bir mesaj atarak senden farklı bir espri yapmadığının farkındayım. daha daha sonra evt bazen aşırı veya başkasının hoşuna gitmeyen tepkiler verebiliriz, olur böyle şeyler, tatlıya bağlayalım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Quivalen-soth, 26 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: bkz: Metal Fırtına Bu kitabı bulamadım ya çok merak ediyorum..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 satılıyor yaw, oku, çok pis gaza getiriyo kendini mit elemanı sanıyosun bir süre.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 lol ya metal fırtına okuduğum en saçma kitapların başında geliyor... yok efendim yalan haberle türkiye amerikaya savaş açmış oluyor hede hödö... berbattı... sonu özellikle daha berbat... neyse... ben 1. sayfadaki postu dalga geçmek amaçlı attım dünya uranyum rezervinin %60 türkiyede ??!?!??!?!? yok artık ama bor rezervinin %80 'i türkiyede ? bor nedir? geleceğin yakıtıdır... vs vs..[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!!
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bişi daha var iron maiden, motörhead, whitesnake, Alice Cooper , Foo Fighters, Velvet Revolver, Anthrax, W.A.S.P türkiyeye gelmeden(gerçi bidaha gelmeden diyelim bazılarına) ingiltere& amerika koalisyonu bize savaş açmaması en büyük temennimdir...[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 27 Haziran 2005 10:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: forgiver, 27 Haziran 2005 10:03 tarihinde demiş ki: said: Kreese, 26 Haziran 2005 23:43 tarihinde demiş ki: askeriye gibi sağlam bir kolumuzla bazı bilgisiz arkadaşların alay etmesi beni rahatsız etti ondan öyle yazdım ufak da bi espri yaptım öküzün altında buzağı arar olmuşsunuz siz iyice edit:hayır ben birileri hak vercek diye düşünüyorum moralimi bozdunuz,hassas bi insanım ben herşeyden çnce ben bu konuda alaycı bir mesaj kullanmadım 2. olarak nükleer silahlar askeriyenin değil bilim adamlarının kontrolündedir, tabiki askeriyenin haberi,bilgisi,kullanma yetkisi vardır. daha sonra senin babanın askeriyede görveli olması, nükleer silahlarla ilgili bilgili ve yetkili olması konusunda bize bir ipucu vermez. 4. olarak beni rahatsız edenin babanın asker vs. olması değil, senin bunu dile getirmen, insanların benim dayım bilmem ne , amcam mafya, babam general diye ortalarda dolaşması hoşuma gitmiyor son olarak askeriyenin ne kadar ciddi ve türkiyenin neredeyse en düzgün kurumu olduğunu biliyorum, ve dalga geçilmesi benimde hoşuma gitmez. ek olarak senin espiri yaptığını ve bukadr tartışılacak bir mesaj atmadığının farkındayım ama bende "benim kuzen sedat peker" şeklinde bir mesaj atarak senden farklı bir espri yapmadığının farkındayım. daha daha sonra evt bazen aşırı veya başkasının hoşuna gitmeyen tepkiler verebiliriz, olur böyle şeyler, tatlıya bağlayalım. arkadaşlar üzgünüm çevremde ''babanın mesleği söylenmez'' diye bişey öğrenmediğim için foruma yazdım, size de battı anlaşılan, şurda dün üye olduk direk tartışma konuşulcak insanlar değilsiniz... edit:babamın yarbay olması askeriyenin ciddi bir kurum olduğunu bildiğimi gösterir tabii ki, sen aksini iddia ediyosan helal olsun, komkarsu, yüksek lisans derken yıllarca yüzünü göremedim zaten, sivil olsak daha mı iyi olurdu diye zaman zaman düşünmüşümdür... Allahım batıyor adamlara ya üstünde kaldılar bi de ö.m. ye cevap yaz diyoruz nükleer silahlar hakkında ders veriyor sinirlerim bozuldu kendilerine sürekli bişeyler batan arkadaşlar saolsun... şimdi ordan atlamayın babası subay olup askeriyenin ne olduğunu bilmeyen de var buyur örnek şeklinde yok arkadaşım yok daha mı iyi bilceniz :evil:[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe [Bu mesaj Kreese tarafından 27 Haziran 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ilk defa burda babamın mesleğini söyleyince birileri böylesine panik yaptı babanızın mesleğinden şikayetçi kompleksli falan mısınız nasıl bir düşünce tarzı olan insan adam gibi bir açıklamaya böyle karşılık verir ya edit:evet aynen babanım yarbay olması askeriyenin nasıl bir kurum olduğunu öğrenmeme yetiyor ve artıyor...[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe [Bu mesaj Kreese tarafından 27 Haziran 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yaa sıra türkiye'de fln demişsiniz de yavaş yani kim nereye saldırıyo.. Türkiye'yi hafife almayın..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sen sivil toplum örgütler, bitmeyen oyun vs biraz kitap oku sen okudukça tartışırız askeriyeyi çözdükleri an giricekler ülkemize edit: @forgiver benim kitabım da sedat peker[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe [Bu mesaj Kreese tarafından 27 Haziran 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yazdıkları mı anlamıyor musun ? herneyse biraz daha basit anlatayım benim kuzen sedat peker deyince rahatsız olmuştun, benim de rahatsız olmam onla alakalı olabilir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Kreese, 27 Haziran 2005 10:34 tarihinde demiş ki:Allahım batıyor adamlara ya üstünde kaldılar bi de ö.m. ye cevap yaz diyoruz nükleer silahlar hakkında ders veriyor hım yanlış mı anlamışım seni sen buraya mesaja atmışsın bana ö.m. cevap ver demişsin. ben konuya yazdım buda mı sorun nükleer silahlar hakkında bildiklerini söylersen sevinirim; ülke çıkarları açısından yerlerini, kullanım amaçlarına söylemesen daha iyi olur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 zeytinyağı getirin[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 her gerçeğin senin doğruların olmasını bekleme.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 gine de ruh masturbasyonu yapmayı düşürsen şu alıntı ideal diye düşünüyorum said: Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! ps: alıntının doğruluğuna katılmıyorum öte yandan "her gerçeğin senin doğruların olmasını bekleme." demişim. kim bilir belki sen haklısındır, belki de ben[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: forgiver, 27 Haziran 2005 11:00 tarihinde demiş ki: her gerçeğin senin doğruların olmasını bekleme. askeriye ciddi bir kurumdur dedim şu ana kadar bilgilendirmek amacına sana cevap vermeyeceğim artık muhattabım değilsin[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hıım demek değilsin demin den beri neden cevap yazdın peki. böyle diyenlere de hasta oluyorum, kendi istediği şeyi kabullendiremeyince hemen muhattapım değilsin derler. benim canım muhattap olmak istiyor. şimdi eğer ülke güvenliğimiz açısından bir sakıncası yoksa; babanın veya senin bildiğin nükleer silahlar hakkında bilgi verebilirmisin bu soruma da cevap vermek zorunda değilsin ama muhattap olmamak 2 saat yazıp, üstün gelemeyince çekilmek değil, herhangi bir şekilde yazdıklarıma kayıtsız kalarak olurdu. gine de uğraşmak istemediğin kişilere cevap vermek zorunda değilsin ama bunu baştan belirleycektin.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 27 Haziran 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Quivalen-soth, 27 Haziran 2005 10:29 tarihinde demiş ki: bişi daha var iron maiden, motörhead, whitesnake, Alice Cooper , Foo Fighters, Velvet Revolver, Anthrax, W.A.S.P türkiyeye gelmeden(gerçi bidaha gelmeden diyelim bazılarına) ingiltere& amerika koalisyonu bize savaş açmaması en büyük temennimdir... HAHAHA bu akdar değil tabii bunun radiohead'i björk'ü var. lütfen bencil olmayalım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Öne çıkan mesajlar