ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 http://www.metalshow.it/HOMEPAGE-.htm fonts a tıklayın sitedeki sayfaların kendi url leri yok o yüzden fonts a basmak zorunda kalacaksınız :([signature][hline]herkes buraya bişeyler yazıyo lan
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ee worde aktarıoruz dimi ? biraz salağımdır da bu tip şeylerle ilgili?[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!!
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bilmiyorum ben de :)[signature][hline]herkes buraya bişeyler yazıyo lan
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bunları msnde falan kullanabiliomuyuz?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Aidoness Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Zip dosyasının içinde ki dosyayı Windows klasörünün içinde ki Fonts klasörüne kopyalayın.
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Yoo var linki...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: shapshal, 26 Haziran 2005 21:31 tarihinde demiş ki: bunları msnde falan kullanabiliomuyuz? Kullanabilsen bile mesajlaştığın kişide de aynı font olmadıkça yazının onda senin yazdığın fontta gözükmemesi lazım. Ama MSN'in fontu otomatik download etme gibi bir özelliği var mı bilmiyorum..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Slider Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 guzelmis ya saolasin. DT ninkini ariyodum ne zamndir.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 DT (Dark Tranquility olmayan DT) nin logosunu ben official sitelerinde bulmuştum ama sadece Dream Theater kelimesindeki harfler ve ortadaki minik üçgenimsi şekil yazılabiliyordu heh.[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev
duende Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 savatge la konusuyorum msnde kimse anlamiyo ne dedigimi[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 dt ninki harbi süfer[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Messor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Opeth olmadan olurmuydu be..[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion...
Öne çıkan mesajlar