Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaban mersini.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

acaba türkiyede yaban mersini meyvesi çıkıyormu bi yerlerden?
mavi mavi böyle tadını falan acayip merak ediyorum açıkçası. bi aralar şirinler dondurması vardı golfdü sanırım yaban mersininden yapılıyodu benim için umut olmuştu ama sonra o umudum da söndü.

ingilizcesi blueberry
şöyle de bişey :

yararları:
Göz yorgunluğu, miyopluk, katarakt, karasu (Glokom: Göz tansiyonu) gibi birçok göz hastalığında, kabızlık, bulantı, mide krampları, ülser önleyici, kan şekerini düşürücü olarak kullanılır.

sonuç olarak hiç türkiyede yaban mersini gören yada yiyen oldumu acaba? yediyseniz tadı nasıl?[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun

Mesaj tarihi:
Var bursa'da biliyorum pikniğe gittiğimizde. Hafif ekşi muşmula gibi tadı var. Ağızda iğde yedikten sonraki o mayışık hissi bırakıyor. Da o tadı aldıktan sonra yemedim bir daha.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
bursa da varsa iyi ya.
ilk gidişimde arayacam bulacam.[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun
Mesaj tarihi:
Alıç'a benziyor görünüm olarak..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:
resmi ilk gördüğümde ula bu bizim can eriği dicektimki değilmiş...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
  • Yeni Oluştur...