Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 acaba türkiyede yaban mersini meyvesi çıkıyormu bi yerlerden? mavi mavi böyle tadını falan acayip merak ediyorum açıkçası. bi aralar şirinler dondurması vardı golfdü sanırım yaban mersininden yapılıyodu benim için umut olmuştu ama sonra o umudum da söndü. ingilizcesi blueberry şöyle de bişey : yararları: Göz yorgunluğu, miyopluk, katarakt, karasu (Glokom: Göz tansiyonu) gibi birçok göz hastalığında, kabızlık, bulantı, mide krampları, ülser önleyici, kan şekerini düşürücü olarak kullanılır. sonuç olarak hiç türkiyede yaban mersini gören yada yiyen oldumu acaba? yediyseniz tadı nasıl?[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun
geffen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Var bursa'da biliyorum pikniğe gittiğimizde. Hafif ekşi muşmula gibi tadı var. Ağızda iğde yedikten sonraki o mayışık hissi bırakıyor. Da o tadı aldıktan sonra yemedim bir daha.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bizim hormonsuz domateslere benziyolar. ben de merak ettim tadını.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
geffen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Küçük oğlum onlar üzüm tanesi kadar. Ne domatesi? Memleket bursa'ya yakınsa gel yimeye gidelim :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bursa da varsa iyi ya. ilk gidişimde arayacam bulacam.[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ya hani kuş elmasımıdır nedir oluyo ya böyle boyum kadar ağaçlar var kırmızı kırmızı ufak seyler. ben onlara hormonsuz domates diyorum =)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
geffen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hehe ok. Bursa'da var işte gelin deneyin yararları için yerim ben artık onu.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Alıç'a benziyor görünüm olarak..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 alıç ne ki? edit// ekşiden alıntı said: kirmizi sari bir sonbahar meyvesi, elmagillerden (bkz: hafizam beni yaniltmiyorsa) sifali bir bitki ayni zamanda, idrar sokturucu. benim kuş elması dediğim şey alıçmış (: [signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex [Bu mesaj toggie tarafından 27 Haziran 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 http://www.bitkisel-tedavi.com/yabanmersini.htm Bu link'e bakarsan daha ayrıntılı olarak anlarsın sanırım istediklerini. Benim tarif ettiğim şeyden ayrıldı bu meyve.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu yabanmersini benim bahsettiğim şeyin mavisi işte... iğde tadını falan da şimdi hatırladım.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 resmi ilk gördüğümde ula bu bizim can eriği dicektimki değilmiş...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Öne çıkan mesajlar