Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşlemci Karşılaştırması

kickass

Öne çıkan mesajlar

2.4'ün 1 mb cash'lisi olan varmı ?[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ben işlemcinin detayları ozelliklerine bakabilecegim bi program varmı ??[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Dergilerde yapılan karşılatırmaları inceleyeceksin..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arloth, 27 Haziran 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
said:
kickass, 27 Haziran 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
P4 2.4 1MB Cache (Htsiz)

Herhangi bir imla hatası yok ? Amacın ne benimi küçük düşürmek kendinmi küçük düşmek ? Kendini küçük düşürmek için uğraştıysan son derece başarılısın, bu yolda dewam et..[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Sosyal ağlarda paylaş

sakin ol be arkadasim. ne boyle baarinmalar falan... rahatsiz oluyosan, rahatsiz oluyorum der rapor edersin.

[spo1=her seye kotu bakmamak lazim]o mesajindan once birisi "cach" yazmis "cache" yazmamis. muhtemelen bu nedenle dogrusunu gostermek icin quote'lamistir... belki... en azindan boyle bi ihtimal de var...[/spo][signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leath, 27 Haziran 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
said:
Cintonick, 27 Haziran 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
bu arada ben işlemcinin detayları ozelliklerine bakabilecegim bi program varmı ??

CPU-Z

bide nerden bulabilirim onu yazsan çok makbule geçer...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

buldum buldum çok saolasın...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...