slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 1 yıla yakın süredir bu alete sahibim ve no disc problemi çıkarıyor alet her cd yi okumuyor no disc diyor acaip cd seçen bi alet bazen düşünüyorumda acaba alet bozuk mu diye ama aynı alete sahip başka bi arkadaşım var onda da bu çok fazla oluyor şu ana kadar denediğim cdlerden sarı nt lerin bi kısmını hemen okudu onun dışında denediklerimde bi sonuç alamadım şimdi acaba bu no disc sorunu tam olarak giderme şansımız var mı? ayrıca kaliteli ve discmanin rahatlıkla okuycağı cd tavsiyesi lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Cd nin içindeki dosyanın formatından olabilirmi? veya yanlışlıkla jpg filan karışmış olmasın? Sony var bende aynı haltı yedi düzeldi sonra, ayrıca bi kere discograpy atmıştım arada kapak resimleride gelmiş tam tamına 20 dk aldı okuması JPG ler yüzünden.[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yok jpg ogg yada mp3 formatında koyduğum dosyalar zaten cdlerimi kendim yapıyorum ama mantıklı geldi bazılarının uzantısı farklı olsa sıçabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bende de sony var. ne koysan okuyor valla aslan :) iriver lerin saglam firmware update leri olabiliyor onlara baktin mi?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar