Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 arkadaşlar Bu Gate Travel büyüsü İle Gate açınca Bi Taraftaki Gate Faklı Diger Taraftaki Gate Farklı Oluyor ?? Bunun Scpsi Nerede Yaada Nasıl Düzeltebilirm[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 moongate.scp bide moruk neden cozemedigin her sorun icin buraya yaziyorsun yazmak yerine ugrassana,bide nasil farkli renk olarakmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Evet Renk Olarak.. İnsanları Tersleme Yerine Adam Gibi Cvp Verirsen Topic Böyle Yukarda Durmaz Zaten. Ugraştım.Moongate İle Alaksı Yok.. Fix.scp de Bir Olay var.Bekle Hatayıda Yazıcam buraya[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Semih moongate.scpden kaynaklanır buyuk ıhtımal sen genede kontrol et olmazsa bıde yenı bır calısan moongate scpsı ındırıp dene[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 cyclone herseyi burda soruyorsun hergun girdigimde mutlaka bir topicin oluyor biraz ugras diorum moongate.scp de gateler var ya ordadir yada runebook.scp de iyi bak !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Armi aynısını bende soledım Msnden ama Keci inadı var bunda ya runebook yada moongate de sorun var dıorum dınlemıor bızımde basımıza geldıkı soluoruz sorun neydedır dıe anlayan kım dımı Semıh[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya$a$ın yaz tatiLi yeni bomba gißi scripterlarla güzel serverlar geliyor :D:D:D:D[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Abi Herşeyi Yaptım Düzelmedi Son Çare Olarak Yazdım.. Yoksa Armi Sen Gibi Tip Adamların laflarını ÇEKMEM.. Buda Konsolda Çıkıyor 13:12:ERROR:(fix.scp,154)Can't resolve 13:12:ERROR:(fix.scp,154)Undefined symbol '' 13:12:ERROR:(fix.scp,160)Can't resolve 13:12:ERROR:(fix.scp,160)Undefined symbol '' [signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com [Bu mesaj Cyclone tarafından 26 Haziran 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Arama yapsaydın o hataları vermezdi :D[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 scrriptsi tanımıor yanı mesela bı yaratık yaparsın coin olarak cıkar onun gıbı ıd falan eksık heralde[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Arama Yaptıkta Gene Sonuç yok[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valentei Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Zagg Sende Tutturmu$sun Arama Yap Arama Yap Olsun yazsın adam bo$ver acsın topic nasıl olsa sen temızlemıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eee adam ordaki 1000 den fazla mesaj olayını başka türlü nasıl alacak[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 cyclone adamlarin sana bisi dediği yok biraz ugraş diyorlar. Cat bu neden bole vs.. demeden once biraz ugraş diyorlar. Kimse oturup post kasmaz. Kasacaklar garbage de kassınlar[signature][hline]Roanoke | Quaxis Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ABi Uğraşmasam Buraya yazmam. uğraştım Yapamadım.. Hatta Msn imde Scpden anlıyanlara Sordum Yok. En Son Çare Oalrak Buraya Yazdım.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Cyclone, 26 Haziran 2005 23:11 tarihinde demiş ki: Abi Herşeyi Yaptım Düzelmedi Son Çare Olarak Yazdım.. Yoksa Armi Sen Gibi Tip Adamların laflarını ÇEKMEM.. Buda Konsolda Çıkıyor 13:12:ERROR:(fix.scp,154)Can't resolve 13:12:ERROR:(fix.scp,154)Undefined symbol '' 13:12:ERROR:(fix.scp,160)Can't resolve 13:12:ERROR:(fix.scp,160)Undefined symbol '' guild memory si ile gate in ne alakası var anlamadım. fix.scp yi aç 154 ve 160 ı kontrol et olmadı nebulanın fixini at direk ztn evde kullanmıyor musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hayır Ev Degil.. Server Açıyoruz Server Hostta Test Aşamasındayız. Bazı Hatalar Çıkıbiliyor.Çoğu ŞEyi Yaptım. İşte Bi Bu Olay Kaldı Halen Anlamış Degilim. Dedigin Gibi Gate İle Guild Memoty Nin Ne Alaksı Var :([signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Burda soru sormak, kendi kendine sorunu halletmesinden zor. :)[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kesinlikle[signature][hline] Coder -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eee Zor Olanı Şeçtik Ne Yapıcaz :)[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar