Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 İkinci el Evo 8 lerin fiyatlari ortalama kaç para ? Hastasiyim bu arabalarin[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Evo 9 verelim 8 az gelmesin?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Yapmayın etmeyin... Evo 8dir, Subaru Impreza WRXtir, bu tarz arabaların 2. eli alınmaz. Bu araçlar performans arabası diye sahipleri tarafından öldüresiye kullanılırlar, 2. elde 100.000kmde size gelecek araç, muhtemelen ölmüş bitmiş, vuralım da sürünmesin tadında bir araç olacaktır. Artı hoop arkadaşım, Evo8in sıfırını Türkiye'de düşürdün de 2. elini mi soruyorsun? Mitsubushi bayiine sorduyduk biz zamanında, Evo7 için 4 ay beklersiniz, parayı da peşin alırız, gümrük işine de karışmayız, ona göre demişlerdi. Yani araç buraya gelecek, gümrükte güzel güzel vergileri koyacaklar ve bayiisi sorumluluk almayacak, problem çıkarsa parayı verdiğinle kalacaksın. Ha, bir de tek araba için yedek parça getirmeyiz, ciddi sorunu olursa serviste en az 1 ay yatar dediklerini de unutmamak lazım. O bakımdan Evo 8, hele 2. el, yürümez bu iş.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 japon arabalarinda fiyat genelde kullanildigi anda cok duşer 100000km olmasi gerekmez 5000-10000 bile fiyatindan aşiri ucuza bulabilirsin. Ayrica cok abartmissiniz 0 Km sinin fiyatinin farkindamisiniz? 100 milyar. Saniyorum (40-50)milyarada az kullanilmiş 2 ci eli bulunur.Gerci Sizlere soruyorum.... Vodan arkadaşimizda pişkin pişkin sanki 200bin dolarlik bir arabadan bahsediyomuşuz gibi konusmus[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 2. El Yeni Passat alayım demek gibi birşey söylemişsin. Millet alıp sana 2. el fiyatına versin yani?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Canım arkadaşım ciddi bir sürüş deneyimin yok ise bırak evoyu sil hayallerinden güzel araba namussuz çekiyo kendine ama içine binipte marşa bastıgın an olay çok farklı sen onun efendisi olursan ne ala ama o senin efendin olursa mualla :)[signature][hline]
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 40 50 milyar evo 8 imkansiz. gozden en az 70 80 cikaricaksin.arti olarak parca sorunu yasicaksin.artilari yok gibi bir arabayi almak cok mantiksiz.Tabikii paran coktur orasini bilemem :) ona yakin impreza alabilirsin hem evo kdar parca sorunu yasamazsin.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 1. el evo 7 zamanında olmayabilir ama çoğu yerde 1.el evo 8 görüyorum. Biraz düzelmiş durum galiba. Bir de Türkiye'ye gelen evo 8 "kısılmış" versiyon sanırım. Çünkü normalde o arabanın 400-450 beygir arası bir şey olması lazım. Türkiye'de ise 280'liği satılıyor. Ezik miyiz neyiz :).[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mathias bizde "Yassaaah". Trafiğe çıkartmak için doğru biliyorsam belli beygir-motor-ağırlık kuralları var, normal otomobilde 300 beygiri aştığın zaman kıllaşmaya başlıyorlar, "istemezüüük, yurda sokmazuuuk, gümrükten döndürüürüük" diye. Ondan olabilir. Ben hala Türkiye şartlarında Evo8in delilik olduğunu, 2. el almanın ise daha büyük delilik olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Eee artık alan düşünsün o zaman :).[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Thealon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Cafein, 24 Haziran 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Mathias bizde "Yassaaah". Trafiğe çıkartmak için doğru biliyorsam belli beygir-motor-ağırlık kuralları var, normal otomobilde 300 beygiri aştığın zaman kıllaşmaya başlıyorlar, "istemezüüük, yurda sokmazuuuk, gümrükten döndürüürüük" diye. Ondan olabilir. Ben hala Türkiye şartlarında Evo8in delilik olduğunu, 2. el almanın ise daha büyük delilik olduğunu düşünüyorum. O zaman o mantıkta Ferrarileri ve Porsche larında Türkiyede satılmaması lazım ???[signature][hline][To night,God is a Dj]
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 benım bıldıgım o kural japonyada war ve halıyle capon bu araclara çip takıyor . aynı dertten nissan skyline da cok cekıyor ama bılen bırıne gıdın çipi çıkarttırın sonra uçun. roket gibi araba vesselam.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kardeşim niye Evo 8'in 2. eli olmasın? Antalyada bile Evo 8 dolu sokaklar. Birinden biri satar 2. eli olmicak diye bisey yok. Dergide bile vardı 52bin dolar yazıyordu gormustum. Bu arabaların ikinci eli alınmaz falan diyosunuz.Neden alınmasın?durumuna gore fiyat verilcek degil mi bu arabaya? Hem bu arabalar zaten performans arabası alan kişi anasını aglatır falan demeniz anlamsız zaten ona gore yapılmıs araclar.Hicbir zarar veremez.Belki kaporta kaza yapmıssa falan hasarlı olabilir.Ama bu arabaların motoruna bişey olmaz 6000 devirde 10km gidersin gıkını cıkarmaz. 100bin kilometre gitmisini bulursun diyosunuz.. 100bin kilometre nedir ki? ben 2004 model Passat gördüm 340bin km ydi. 2 kere turbo değişmiş.Bu da normal geldi bana.baskada hicbir yerinde tık yok.servisli herseyi ful.Degherinden hicbirsey kaybetmemiş.motora iyi baktıktan sonra 500bin km de bile bişsey olmaz.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Antalya'da dolu olması ilginç tabi. Evo 8 'in evo 7 den bol olduğunu biliyordum da bu kadar olduğunu bilmiyordum. Vay be :).[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Aramis, 24 Haziran 2005 02:54 tarihinde demiş ki: 40 50 milyar evo 8 imkansiz. gozden en az 70 80 cikaricaksin.arti olarak parca sorunu yasicaksin.artilari yok gibi bir arabayi almak cok mantiksiz.Tabikii paran coktur orasini bilemem :) ona yakin impreza alabilirsin hem evo kdar parca sorunu yasamazsin. Alman arabasiyla kariştiriyosun .0 km si 100 milyar arabanin nettin[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Goering Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Evo 8 sevdası nedir anlamam bir türlü al Impreza STI'ını turbo timer'lı paşa paşa gez.. 60 milyara temiz bir ikinci elini de bulursun..[signature][hline]
Arden Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bırakın Evo8 falan Subaru Imprezayı alıp bir güzel modifiye işlemlerinden geçirince önünde duracak araba yok :D Açıkçası arkımn abisi aldı modifiye etti (turbo nos felan) hayatımda bu kdr cbk hızlanan araba görmedim koltuga resmen yapıştırıyor sizi[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 fistan abi herseye eyw ta:) bir araba bir senede nasil 340 bin km yapmis:) senede 30 kere amerikaya falan gitse:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Passatla nakliyecilik yapmıştır belki sahibi[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yapsa da kurtarmaz, aracın günde ortalama 931km devirmesi gerekli. Her gün İstanbul-Bodrum seferi falan yapıyor olması gerek. Şehiriçinde 931 km imkansız bir günde, istanbulda. Trafiğe takılacağından, adamın yemeyip içmeyip postacı tatarların at sırtında yaşaması gibi araba tepesinde duruyor olması lazım. Öte yandan, alınmaz kardeşim ikinci eli o tip arabanın. İnat ediyorum işte, forumda bile neler konuşuluyor orasını sök burasını tak, demek ki arabanın anası ağlamış. Kişisel tercih değil mi, bence alınmaz. Adam arabadaki mümkün olan her beygiri koşturmak için arabayı kasacaktır, her ne kadar onlar spor araba bu tarz kastırılmak için yapılıyor olsa da neticede mekanik parçalarla elektronik bir kaç şeyin bir araya gelmesinden oluşur. Ne kadar kastırılırsa o kadar hızlı eskir. Bunu da fiyatında yansıtmazlar, iyi bu iyi uçar gider derler, sonra servislerde siz sürünürsünüz. O arabaların yarısından çoğunun da elden çıkma sebebi cılkının çıkmış olmasıdır. Bence böyle hadi bakalım.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 alinir abi niye alinmasin temizse uygunsa alinir.Ama gidipde heryeri dokulen heryeri degismis olan bir gti tabikii alinmaz.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Anca test sürüşü yapman lazım o zman. bakacaksın motor temiz mi çalışıyor, şanzıman nasıl vs. vs. Anca bir korkağın arabası temiz çıkar bence veya çok çok iyi kullanan birinin ama ben de pek inanmıyorum hem +5000 devir takılan birinin arabasının 100.000km'den sonra alınabilecek durumda olacağını. Kesin turbo-pistonlar falan elden geçmiştir.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 2003 eylulde almıstır gezmiştir adam ben gozlerimle gordum 340bin. artık antalya istanbulmu calısmıstır yoksa karsa vip servismi yaptı bilemiyorum[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Makam aracı olarak kullanıldıysa yapabilir okadar km yav abartmayalım :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Vodan, günde, her gün yapılacak şekilde, 931 km.... İstanbulda? Nasıl yapacak? Bunun meali, şehri bir boydan bir boya (Gebzeden Silivriye falan) 5 kere gidip gelmesi lazım, tek turu o yolun 200 km kadar yapıyor. Kafadan 10 saate yakın. Bunu İstanbulda yapacak, demek ki en az 2 kere köprüde trafiğe girecek, yollarda takılacak. 15-16 saat demek. Bir gün 24 saat, yani aracı kim nasıl kullanıyorsa, uyuyup yemek yiyip bütün gün arabayla hareket ediyor olması gerek ki, bu tempoda o kadar km yapabilsin. Makam otosu da gördüm, çok hareketli bir sahiple günde yapabileceği en fazla yol 500km civarıdır ve bunu her gün yapmaz sonuçta, tatili var, kullanılmadığı gün var, vs. Biz ise tutarlı olarak her gün 931kmden bahsediyoruz, ki rakamın uçukluğu buradan geliyor.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Öne çıkan mesajlar