lisantus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 şimdi ben bl de alienceyim horde olmak istiyorum charımıda silmek istemiyorum lvl 60 ama bl de horde olmak istiyorum tranferler durdrulmuş da yeni acc veya charımı silmeden haledemezmiyim acaba? bide tranferler tekrar yapılıcakmı yoksa ebedi durduruldumu? şimdiden teşekkürler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Alliance olucak ilk olarak. Migration yani transfer dönem dönem yapılabiliyor. Bir süre sonra tekrar açılabilir.Beklemem diyosan gidip yeni box almak gerekir.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bl de alliance isen horde da açabilirsin. pvp serverlarında açabiliyosun iki factionda da char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 PvE serverlarında açabiliyorsun, PvP'de olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 PvP de iki factiondan char acamazsiniz ancak PvE'de olur yada RP de sanirim hic denemedim . Ya bekleyeceksin transfer ile halledeceksin yada karakterini sileceksin yada yada yeni kutu alacan yeni account actiracan[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Horde olunmaz doğulur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar