Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Classic Bazı Buglar.. Fixler İcin Belki Yardımı oLur

dogan

Öne çıkan mesajlar

Ya Teot da Bi Bug ama Teot baskha bi yoldanda yapııyor bunuda yazayım dedim...

Fisher e Gidiyorsunu Birtane balık ağı alıyorsunuz.
Daha sonra Teot u Acarak..
#vendorbuydupe 3 yazıyorsunuz. ve cantanızdaki aga tıklıyorsunuz. bu ağı tekrar [sell] komutu ile vendora satıyorsunuz. Sattıktan Hemen Sonra Vendora [buy - Yada Çif Click] Yapıyorsunuz Sattıgınız Ağ En altta oLur Bu ağa Çift Click Tam Alırken TEkrar
#vendorbuydupe 3 yzıyorsunuz..
Cantanıza 3 tane ağ düşüyor Bunların 2 si Normal 1 i ise 65xxx Küsür Adet Gözüküyor ve Bunları 9 k Değerinde Satıyorsunu yani vendora satarken 9 k yı geçmemsi lazım yoksa almıyor birde[[#vendorbuydupe 3 ]]ü 3 den fazla yaparsanız Banlanma İhtimali var.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide şu bug war demn ark söledi...
Polymorph büyüsü ile kedi köpek vs.. oluosun sonra gidip healere dalıosun böle 5 sefer filan yatıp kalktıında artık insan olamıon we çantana her öldüünde de death sthround [mage robe] düsüor. bunu bi serverda denedim başarılı oldu...[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Sosyal ağlarda paylaş

Bidane Daha Bug :)

Polymorph Büyüsü ile Deamon oLdugun Zaman Herhangi Bir Bölgedeki Deamonlar Sana Attack Vermiodu Rahatca Kesebiliyordun..[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Sosyal ağlarda paylaş

o res olayı i_rune_poly.. check ettirilerek rahatça düzeltilir.[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dogan, 24 Haziran 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
- Denizden İngot Cıkarma Agactan Balık Tutma Madenden Log Bulma..
örnegin Fishing 100 denize olta atıyorsunuz attıktan hemen sora Pickaxe ye tıklıyorsunuz Denizden İngot Geliyor :)

- Sac Sakal Boyama Zımbırtıları Cogu serverde 3xx gp satın alıyorsunuz 4xxx Gpye satıyorsunuz

bunlar güzelmiş deniyelim bakalım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

evt bugları denemek,bulmak,anlamak hoşuma gidiyor.

oyunu dengesini altüst edecek buglar değil bunlar, her ne kadar artık zevk alarakta oynamasam uo yu, oyuna ve diğer playerlara ciddi manada zarar vercek şeyleri denemem.

2. olarak;

fishing olayı nebula da çalışmıyor.

sakal olayını denemedim, vendorları daha koymadılar; ama bug olarak nitelendirmek yanlış; satış fiyatını düzeltmemişlerdir.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Dogan kardesım kımseyı bunları deneyıp deneme konusunda yargılama ıstersen ve bu arada aclık dedıgın olay sanırım sadece bug kullanmakla olmuor bırde bug yapmanın tek acıklaması vardır aclık deıl oda Hataları kendı lehınde somurmektır madem kımse kullanmasın dıosun ozaman yazmıcaksın Boyle bır Forum sayfasına bunları yazarsan kımsenın kullaanmasını engelleyemezsın[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Tmm TMm biraz hata yaptım özür diliyorum Deniceksiniz Tabiki Calısıomu Die .. genede özür dilerimmmmm

Birde bug lar illa her serverde calısacak die bişiyor ama 100 de 100 Asgardda Calısıyordu Fishing[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Sosyal ağlarda paylaş

said:
serberius, 26 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
onemli degılde bıraz agır konustugun ıcın bunu solemek zorunda kaldım

Uyardıgın İçin Teşekkür ederim..[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...